Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adalgunda

Wygrana w Lotto

Polecane posty

Gość Adalgunda

Jak ukryć pieniądze z ewentualnej wygranej, żeby w razie rozwodu mąż nie położył łapy na połowie wygranej (wspólnota majątkowa).

Z tego co wiem to pieniądze z wygranej nie należą się współmałżonkowi. Możesz jednak założyć konto o którym mąż nie będzie wiedział (lokate). wtedy nie bedzie miał do czego rościć sobie praw.

Gość powiem i ja.......
a planujesz rozwód ?....bo jak nie to jaki sens ma ukrywanie wygranej przecież to tylko pieniądze którymi jeśli kochamy chcemy się dzielić z ukochaną osobą a ukryć możesz bardzo prosto zakładasz oddzielne konto w jednym czy iluś tam bankach i wpłacasz na nie pieniądze ....możesz zastrzec w banku żeby nie wysyłali wyciągów bankowych na adres domowy

Gość Szymuś
To jakiego Ty męża sobie wybrałaś, że musisz ukrywać przed nim ewentualną wygraną ?

Gość ciapowata
to tak jak mój mąż kiedyś no sprawdź sobie numerki czy trafiłas a ja do niego jutro sprawdze a on do mnie jutro to może uciekniesz ode mnie z wygraną :) normalnie padłam ze śmiechu

Gość Monika3355
Jak dobrze, że nie mam męża!Mogę spokojnie grać w lotto na kuponylotto pl i w razie wygranej nie muszę się z nikim dzielić xD