Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

jak pomoc kolezance? zdrada

Polecane posty

nasi mezczyzni pracuja obok siebie..my jestesmy zatem kolezankami ..jak na razie nie przyjaciolkami...jej maz zdradzil ja...duzo by tu mowic i tlumaczyc ale zdradzil ja ze szmata (bo inaczej jej nazwac nie mozna)ktorej facet siedzi w wiezieniu i ktora ma dwoje dzieci...rznie sie z kazdym -w czasie okolo 3 miesiecy przerobila jak policzylismy okolo 5 facetow....no i jej maz rowniez sie zalapal..kolezanka wyrzucila go z domu ..ale wlasciwie to nic nie dalo bo spi na warsztacie..wiec dla niego zadna kara..tyle ze zaczyna smierdziec z niemycia.... ona mnie dzis zaprosila do siebie bo wczoraj bylismy swiadkami-ja z moim facetem -jak k**wa sie do niego skradala a zona byla w srodku w warsztacie -pojechalimy za szmata i dalismy jej popalic(hmm...mojego faceta tez chciala skusic na siebie ale jej sie nie udalo)...CO JA MAM RADZIC TEJ BIEDNEJ DZIEWCZYNIE????? ma z nim 1.5 rocznego synka...co sadzicie?

Gość njksnc,jsfr
nie warto zycie marnowac na takiego dupka, jesli maja slub powinni sie rozstac, bo tak to tylko jej zycie bedzie ciaglym cierpieniem, niestety takajest prawda

Gość njksnc,jsfr
nie bo bedzie cierpiała, tego ze on ja zdradzil nigdy nie zapomni, powinni wziasc rozwod

Gość njksnc,jsfr
tak naprawde to ona zrobi to co bedzie chciala pewnie jest w nim strasznie zakochana i bedzie chciala wybaczyc ale szczesliwa juz nie bedzie, bo milosc to nie wszystko, liczy sie tez wiernosc zaufanie szacunek do ukochanej osoby a jej maz jej tego nie okazał