Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lialianka4561

on ma narzeczoną i ...

Polecane posty

Gość lialianka4561

poznałam świetnego faceta, jest włochem. Ale ma narzeczoną we włoszech. Kiedy go o nią pytam, twierdzi, że to tylko koleżanka. Cały czas mówi, że mnie kocha i jestem dla niego najważniejsza. Mi też na nim zależy, ale nie wiem co robić...

Gość barbarra674
to skąd wiesz że to jego narzeczona?

Gość trzeba rozmawiać...
dziwne, ma narzeczoną, ale to jednak tylko koleżanka:D.No właśnie skąd wiesz, że to narzeczona?

Gość onaonaoanoan
gdy spytałam jego znajomego czy on ma narzeczona to niestety nie zaprzeczył

Gość anabellllaaa
pewnie przyjechał do polski się zabawić. Jesteś jego dziewczyna tutaj, ale we włoszech ma prawdziwe życie do którego wtóci prędzej czy poźniej. Poza tym lepiej sypiac z jedną laska i niż za każdym razem z inną

Gość mała czarna 272829
może ten facet uważa, że skoro narzaczona nie widzi, co on wyprawia - to jest ok czego oczy nie widzą... ;) a Ty wiesz, jak jest sytuacja i sama w nią wchodzisz :-0 na co liczysz?

Gość mała czarna 272829
a mówi Ci to, co sama chcesz usłyszeć :) zresztą wie, że jeśli będzie dla Ciebie miły- czeka go nagroda za te starania ;)

Gość piątekwieczór
dokładnie zgadzam się z mała czarną, prosty chwyt, mówi Ci jak cie kocha jaka jestes super a Ty na to lecisz

Gość rosjaneczka
jezeli chcesz przezyc tylko przygode no to wszystko jest ok..... a jesli chcialas zbudowac jakis zwiazek, no to niestety tak nie bedzie.... a mowi Ci tak- bo jest facetem i dobrze wie, ze kobiety sa naiwne.... wystarczy troche poslodzic a Ty bedziesz zachwycona...