Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

japanesspa

czy warto???

Polecane posty

Poznałam fajnego mężczyznę, spotykamy się od 5miesięcy. Przez ten czas raz go widziałam pijanego, po imprezie na której byliśmy razem. ALE.. Niedawno wyznał mi, że był na odwyku od picia parę lat temu. CZy wart to kontynuować??

Z tego, co mi wiadomo na temat alkoholizmu, to to, że często po odwykach zdarzają się kolejne wpadki. Nie powiem Ci dokładnie, czy warto to kontynuować, bo nie znam człowieka, ale skoro jest alkoholikiem, to musisz brać pod uwagę, że wiążą się z tym pewne problemy. Jeżeli ostatnio wypił, a był po terapii, to nie ładowałabym się to, dopóki nie pokaże, że naprawdę z tym skończył. Potem możesz go wspierać swoją osobą, o ile darzycie się wzajemnie uczuciem. Sama nie wiem, co bym zrobiła.. Z drugiej strony jeżeli poczułby, że mu ufasz w sprawie tego, to zapewne nie chciałby Cie zawieść.

Gość mała MEGI włochy
autorka wyzej ma racje,zgadzam sie

bo ja się bardzo boję, że z czasem jak pojawią się między nami jakieś problemy on zacznie pić.

Gość muranosilva
Alkoholikiem jest się do końca życia. Widać, że on po odwyku znowu pije :O Skoro widziałaś go pijanego. Spójrz rozsądnie na tę sytuację...

Gość sdefrghjkl;lkjmnbvcxzZxcvb nm,
ja bym sobie odpuscila dziewczyno, zycie masz tylko jedno!