Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assialbnn

CIAZA CZY NIE CIAZA POMOZCIE????!!

Polecane posty

Gość assialbnn

Przez ost. 2 miesiace mialam okres co 30/32 dni.. bo ostatnio cos mi sie rozregulowal cykl ( kiedys mialam jak w zegarku co 28 dni) w listopadzie dostałam 12. wiec liczyłąm ze dostane miedzy 10 a 13 grudnia ale dzis jest 16 i dalej nie mam i na to sie nie zanosi tak mi sie wydaje , wydziela mi sie biało żółty śluz i troche bolą mnie piersi.. Wczoraj poźnym popołudniem robiłam test ciążowy i wyszła jedna wyraźna kreska (negatywny) czyy mozliwe ze jestem w ciazy?? bo juz nie wiem co myślec?? dodam ze sie ze zabezpieczami lecz stosujemy stosunek przerywany... prosze o wasze opinie??

Stosunek przerywany NIE jest metodą antykoncepcji Nie żyjemy w średniowieczu No ale może to i dobrze bo jednak najwięcej ciąż mamy ze stosunku przerywanego:D

Gość Verdis
Może zrób test, będzie najlepszym rozwiązaniem i będziesz wiedzieć czy to ciąża czy nie bo testy się prawie nigdy nie mylą

Gość assialbnn
ROBIŁAM WCZORAJ I WYSZEDL NEGATYWNY... NIE WIEM CZY POWROTZYC POCZEKAC KILKA DNI CZY POJSC DO GINEKOLOGOA??

Gość assialbnn
TO CZEMU DALEJ NIE MAM MIESIACZKI??

SAMA pisalas z ci sie cykl rozregulował Stres?Leki?choroba?I okres sie przesuwa Poza tym ile ci sie spoznia?Nie wiecej jak tydzien Testy na ogól wychodza pozytywne pezy ciąży Skoro sie boisz to idz do gina Moze on Ci wytłumaczy ze stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji

Gość Młoda przyszła mama
Hej poczekaj kilka dni i zrób ponownie test. Ja robiłam i wyszedł negatywny a po tygodniu pozytywny więc możliwe że to ciąża a stężenie beta HCG jest jeszcze zbyt niskie aby wykrył test ciążę

No swoją drogą racja - mi pierwszy test wyszedl negatywny a tydzien pozniej juz pozytywny Tyle ze oprocz braku miesiaczki nie mialam objawów

Gość assialbnn
aa moze pojde na badanie krwi hcg.. mam gdzies skierowanie na to badanie skierowanie jest bezterminowe? jak myslicie??