Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwedsa

Pogrzeb

Polecane posty

jutro mam pogrzeb.Zmarla babcia mojego chlopaka. Prawde mowieac nie wiem jak sie zachowac w tej sytuacji. Jestesmy razem 4 lata. I w kosciele on pewnie bedzie chcial stac gdzies w poblizu oltarza. A ja?? Nie wiem czy ustac razem z nim czy sie oddalic gdzies ustepujac miejsca bliskiej rodzinie :(

Gość stjeppanka
Twoje miejsce jest przy nim. Skoro jestescie razem to dlaczego macie siedziec osobno?

Gość kroolewna zwiewna
za trumną stoi rodzina ty rodziną nie jesteś więc blisko ale z boku

no wlasnie o to mi chodzi ze ja rodzina nie jestem...a wiem ze on na pewno bedzie chcial stac z rodzina..z siostra, mama, tata i z siostry mezem. A ja co??!! ani zona, ani narzeczona....

Gość Miczbjukenen
no koorwa twoja mac...gdzie staniesz tam bedziesz stala...nie masz wiekszych problemow????????????

Gość netty ;
Co z tego ze nie jestes ani zona ani narzeczona,ja tez nie jestem,po 4 latach zwiazku,ale kochamy sie mocno wiec zawsze stoimy obok siebie,Na pogrzebie i w zyciu ogolnie>

Gość gość
ahhaha mysle,ze juz to ustalila 7 ;lat temu :D

Gość gość
gość dziś ahhaha mysle,ze juz to ustalila 7 ;lat temu smiech.gif :D ale ci reklamodawcy typu Karina54 nawet nie patrzą co czytają i na daty, tylko byłe władować w temat swojego reklamowego linka