Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfkgl5645

Skorpiony - pytanie do was

Polecane posty

Gość dfkgl5645

Jestem skorpionem i mam do was pytanie skorpiony. W necie znalazłem taki fragment na temat skorpionów: "Jego psychika to bardzo niestabilny obszar. Skorpion na zewnątrz zdaje się być spokojny i opanowany, natomiast w środku przechodzić może straszliwe burze. Posiada skłonność do maksymalizowania swoich przeżyć psychicznych. Dlatego niejednokrotnie dąży do najgłębszych emocji i uczuć. Często tworzy w swoim umyśle istne piekło, by poczuć, że żyje. W skrajnych przypadkach niestabilna psychika Skorpiona może go zaprowadzić do szpitala psychiatrycznego, gdyż przejawia skłonności do psychoz i paranoi." No właśnie czy lubicie tworzyć w swoim umyśle istne piekło. Bo ja to uwielbiam...

Gość dfkgl5645
jako skorpion z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość dfkgl5645
"jako skorpion z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie" to był podszyw.

Gość wanda z bloku
żartujesz ?

Gość dfkgl5645
nie. czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki:classic_cool:

Ja jestem skorpionem ;) haha opis się zgadza . Mam skłonność do wyolbrzymiania wszystkiego i nie raz mam wrażenie ze gdybym wylała z siebie wszystko co we mnie siedzi to by się poruszyło niebo i Ziemia ;D

Gość dfkgl5645
no właśnie ja też tak mam - jestem skorpionem...

Gość dfkgl5645
a ty też wykonujesz podskoki z jednoczesnym klaśnięciem powyżej głowy, czyli tzw. pajacyka???

Gość dfkgl5645
"nie. czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki" to też podszyw

Gość dfkgl5645
"a ty też wykonujesz podskoki z jednoczesnym klaśnięciem powyżej głowy, czyli tzw. pajacyka???" to też podszyw.

Gość wanda z bloku
:D:D:D podszyw podszyw ale dosyć kiepski, znam prawdziwych wirtuozów podszywu

Gość wanda z bloku
dodam, że jako skorpionica każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość dfkgl5645
"dodam, że jako skorpionica każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka " to też podszyw.

Gość wanda z bloku
które następnie spożywam wystukując jednocześnie rytm samby brazylijskiej sfatygowanym drewniakiem nabytym drogą kupna na bazarze we Wloszczowej, nadmienię ps nie jestem skorpionicą 🖐️

Gość zgadzaasie
ja jako prawdziwa sorpionica w wieku lat 5 robilam z jajek i piasku ciasto ;) Oj babcia ganiała mnie za to :D