Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzna

moja przyjaciółka...

Polecane posty

Gość bezzna

strasznie mi smutno, myślałam, że mam przyjaciółkę, ale po raz kolejny się na niej zawodzę...jak mnie potrzebowała zawsze byłam, mogła na mnie polegać...a teraz mieszka z innymi znajomymi, zaczęła się przyjaźnić z współlokatorem(naszym wspólnym kolegą, ale jest to przyajźć) i teraz mówi, że kupiła mu prezent na gwiazdkę, głupie to może..ale o mnie zawsze zapomina...ja do niej na imieniny których nie robiła szłam z prezentem, jak byla smutna kupowałam ulubione czekoladki jak była smutna...a ona nawet w tym roku nie przyszła do mnie na urodziny, bo znalazła pretekst preznet strasznie mi obiecałą miała dać przy najbliższej okazji, minęło pół roku nadal go nie dostałam... chodzi o sam fakt. Wszystkich tracę, ludzie często mnie wykorzystują... starsznie chciałabym zmienić środowisko, ale nawet nie mam możliwości.

Gość czerwona_porzeczka
Masz rację, myślałaś, że masz przyjaciółkę, ale się myliłaś. Dawno powinnaś się zorientować, że to nie jest przyjaźń z jej strony i zmienić własne zachowanie względem niej.

Gość bezzna
chyba tak muszę...po prostu już nie wychodzić z inicjatywą spotkania... Tak samo było z sylwestrem mówiła to przyjdziesz do nas, my na mieszkaniu bedziemy, a dziś się mnie pyta gdzie idę, mówię, że nie ma planów. A ona, że ona też, że posiedzą na mieszkaniu, coś sobie ugotują i napiją się. Naprawdę zrobiło mi się bardzo przykro. Znam wszystkich z jej mieszkania, razem imprezowaliśmy kilka razy. Wiadomo, że nie ma mnie w dowodzie, ale skoro się przyjaźnimi...2 lata temu nie miała gdzie iść na sylwestra to ją wkręciłam...

Gość bezzna
jak myślicie?:>