Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MuchaAnuchaaa.

MENU WESELNE!!! Co o nim sądzicie???

Polecane posty

Gość MuchaAnuchaaa.

Powiedzcie czy Wam się to menu podoba, co byście zmienili i jak rozlożyli dania w czasie OBIAD - rosół, flaki - kotlet schabowy - bitka z sosie chińskim - de volaille - kurczak -ziemniaki -zestaw surówek DANIA CIEPŁE DODATKOWE - roladki -ryba w sosie pieczarkowym - karkówka i kluski śląskie - stek z cebulką - barszcz czerwony ZIMNE PRZEKĄSKI - mięso pieczone - tatar wołowy - ryba w sosie słodko kwaśnym - śledz po japońsku - sałatka szefa kuchni - sałatka z kurczakiem - sałatka grecka - schab ze śliwką w galarecie - marynaty

Gość i wiecej salatek np grecka
dorzucilabym frytki

Gość i wiecej salatek np grecka
nie wszyscy lubia miesa na slodko schab ze sliwka sredni pomysl

Gość onaona89
moim zdaniem bardzo skromnie, zykle stereotypowe polskie wesele... czyli pewnie menu przejdzie

Gość MuchaAnuchaaa.
frytki to dobry pomysł tylko że to dodatkowe danie i już pewnie za dopłatą. schab ze sliwką bardzo lubi więc zostawie to tylko jedno mięsko na słodko. Osobiście tatara nie cierpie wiec też bym wywaliła ale wiem ze nasi rodzice lubią i wiecej salatek np grecka- własnie grecka już jest, napisałam. są 3 grecka, z kurczakiem i jakaś szefa kuchni

Gość ale gapa
Sałatki to minimalnie bo kto je sałatki do wodki, grecka to dobry pomysł ale te inne to symbolicznie. Jak dla mnie za duzo ciepłych miesnych dań a za mało przystawek.