Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta w kompletnym szoku

spotkanie z kochanką?? męża

Polecane posty

Gość Niepamietamnicku
Jak co dalej? Rozstana sie, bo to nie jest to co bylo i znajda sobie kogos innego. Jesli on chce byc z mloda kochanka to z nia bedzie, po co sie oszukiwac, niech po prostu pogadaja i znajda jakies wyjscie. Ludzie, myslcie troche logicznie a nie badzcie dzieciakami, ktore kieruja sie nie wiadomo czym.

Gość Też zdradzana wielokrotnie
Nie zostawaj z tym problemem sama, ja nie wiedziałam, że można na forum szukać wsparcia i pomocy.Mam spore doświadczenie w tych sprawach. Kiedyś byłam zupełnie bezradna. Straciłam zdrowie. Teraz o nie walczę. Ten, który tak się zachowuje nie zasługuje na taką kobietę jak Ty. Konsekwencją będzie brak zaufania. Rzadko kiedy udaje się odbudować. Nie warto.

Gość Też zdradzana wielokrotnie
Zachowanie Twojego męża było typowe.Ucieczka od odpowiedzialności przed Tobą i przed kochanką. Wiem, że teraz emocje biorą górę, ale naprawdę jest nas dużo-zdradzanych żon. Gdyby próbował rozwiązać problem ( prawdopodobnie rozwiązał,jej powiedział, że ma rodzinę, a zTobą uprawiał seks - to także typowe- poczucie winy;być może był dla Ciebie wyjątkowo dobry- to maska, boi się). Nie powiem, że Ci współczyję, tylko powiem weź się w garść. Wyjedź gdzieś na weekend, nie przebywaj z nim, ochłoń, nie działaj w emocjach. Potem rozmawiaj.

autorko.... mam nadzieję,że pierwszy szok przełknęłaś ...że mimo wszystko trzymasz się i że nie zrobisz nic czego będziesz żałowała potem.... cokolwiek nie postanowisz-trzymam kciuki.. pamiętaj tylko-rób tak by to Tobie było dobrze...

Gość assddddsafsdvgadf
znam takiego pana co po smierci sie zona dowiedziala ze mial dziecko jak zaczela zalatwiac rente rodzinna dla dzieci, renta byla dzielona na 3 dziec ,a nie na 2 jakie mail z zona,a na boku tez i nazwisko jego nawet nosilo, super cioo, ty masz farta szybko sie dowiedzialas a nie po 15 latach:-))) DAJ O SEPERACJE ; JAK SIE DZIECKO URODZI ZADAJ dna badan, i jak jego odstaw go !!

Gość ale prowoooooo
A WY LYKACIE:D