Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronikaaa211

Co ja narobiłam:(

Polecane posty

Gość Weronikaaa211

Jakiś czas temu brałam tabletkę "po" (później jeszcze wspolrzylam) okres miałam mieć 4 ( 8 zaczęłam brać antybiotyk) około 12 leciał mi brązowy śluz później już krew ale to nie było tak obfite jak okres! Trwało to z 5dni..a od wczoraj boli mnie podbrzusze i piersi...bardzo się boję:( bo dość że mam 21lat to w domu było by nie ciekawie bo z kasa jest bardzo ciężko a ja jeszcze szkole kończę..a do tego właśnie się dowiedziałam że z tym chłopakiem co jestem(3tyg) to on pisze jeszcze z dwoma innymi! :(

Gość KULTURALNY JAK ZAWSZE
urzekla mnie twoja historia

Gość czarna brunetkaaa...23
3 tygodnie i juz wspolzyjesz?? matko swieta

Gość lodołamacz.........
moja zonka popuściła mi szpary chyba po tygodniu...jeebana szmata..:o

Gość fdsdd
najlepsza tabletką jest połykanie . NIe zastosowałas sie do tego wiec pora zostac matką

Gość maria z usa
Ruchać ci sie chciało szmato , to teraz masz ! bedziesz miec jabenego bachorak kurwa !!!

Gość co za brednieeee
patologia to są te odpowiedzi na pytanie dziewczyny :O uderz w stół a nożyce się odezwą - same dziewice i prawiczki rozumiem, że opinię swoją wyrażają i "cnotliwi co czystość do ślubu" chcą zachować:O zrób sobie test i nie martw się na zapas - tabletki po maja niezłe dawki hormonów i to mogą być ich dodatkowe objawy.

Gość Weronikaaa211
"co za brednieeee" dzięki za chociaż jedna normalną odpowiedź...bo reszta to widzę że potrafi tylko wjechać na kogoś...mam nadzieję że to przez ta tabletkę tak się dzieje...i do tego nadal biorę antybiotyk...jutro kupię sobie test.Tylko niepokoi mnie ten ból podbrzusza i ból piersi:(