Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SophiaAmy

Nie wiem co robić

Polecane posty

Wcześniej pisałam w innym temacie, że ostatnio mój facet we mnie zwątpił przez kłótnie, które wywoływałam. Powiedział, że nie chce mu się już nic.. Ale dał nam szansę w nadziei, że jeśli będę w porządku, to odzyskam to uczucie w pełni. Nie kochamy się nawet, bo ma blokadę, bo w końcu zaraz znowu się o coś pokłócę.. No i spytałam, czy pożądał ostatnio jakiejś innej kobiety. Powiedział, ze nie - ale że mu się podobała i teraz zwraca większą uwagę na inne. Spytałam, czy go pociągała. Odpowiedział, że tak. Nie wiem, co mam robić. Czy jest sens, bym dalej się starała?

Rzucić każdy potrafi, a kiedy kogoś się tak mocno kocha, to chyba nie warto tego robić. Zastanawiam się tylko nad tym, czy on mnie nie zostawi, znajdując sobie inną, która wpadnie mu w oko.

Mam tak sprzeczne uczucia, że brak mi słów. Z jednej strony jest mi cholernie przykro, bo nigdy nie pociągali mnie inni faceci podczas związku i nie wyobrażam sobie tego.. Z drugiej strony mam świadomość, że mam ostatnią szansę, której nie mogę zmarnować. Ale boję się, najzwyczajniej w świecie boję się, że to oznaczało, że już go straciłam. Nie mam na nic wpływu, póki nic nie odbuduje. A jeśli spodoba mu się inna i zacznie o niej myśleć? Jak mam na to wpłynąć, jeśli nie mamy nawet kontaktu fizycznego...