Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol i Ina

mikrodermabrazja plus kwasy- kolejność

Polecane posty

Gość Karol i Ina

Witam. Mysle nad kupieniem sprzetu do mikrodermabrazji diamentowej podobnej jakiej uzywaja w salonach. Wiem,wiem, zaraz zleca sie kosmetyczki, ktore odradza taki zakup jako skzodliwy itp ;) A moze zamiast tego ktos doradzi bo nie moge nic znalesc, w jakiej kolejnosci wykonuje sie takie zabiegi. Najpierw mikrodermabrazja,potem kwas, na koncu jakas maseczka np collagenowa? Czym zwymac twarz. itp ten temat napewno pomoze niejednej z nas.

Gość dfghgf
Kiedyś widziałam jakiś filmik na yt, że najpierw kwas, potem mikrodermabrazja. Pod filmikiem jakaś laska powiedziała, że ją uczyli odwrotnie i w ogóle wie lepiej. Na to właściciele filmiku odpowiedzieli jej, że są dwie szkoły, ale ich sposób jest lepszy, bo po mikrodermabrazji kwas trudno równomiernie rozłożyć. Trudno skontrolować taki sam poziom starcia skóry. W sumie sensowny argument. *szukałam wtedy czegoś ogólnie na temat mikrodermabrazji i to był polski filmik instruktażowy

Gość Karol i Ina
dziekuje za szybkie odpowiedzi. czyli 1.zmywac makijaz woda z mydlem? 2.kwas. 3.Neutralizator. 4.Woda z mydlem? .5. mikro 6.maseczka ? musze sie naszperac jeszcze i zajrzec na tego podanego linka :)

Gość Karol i Ina
link nie działa ;(