Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka juz nie malinka

tekst byłego ...szok

Polecane posty

Gość malinka juz nie malinka

bylismy rok ze sobą zawsze mówił mi że ma ze mną dobry sex, że jest szczęsliwy....potem doszło do pewnych kłótni miedzy nami i zaczeło sie psuć, rzuciłam go...miałam powazne powody, nie był to kaprys... nie byliśmy 2 mies on w tym czasie miał dziewczyne ale cały czas pisał do mnie że przeprasza, że chce wrócić....że tamta to tylko by zapomnieć....dałam mu szanse, wróciliśmy do siebie....na paredni, przyjecha, pzrekonał mnie, poszlismy do łózka...to był bład, że mu uległam...potem znów zaczął mnie okłamywać, zerwałam, a on....zaczął rozpaczliwie pisać do tamtej dziewczyny z która był krótko, 2 miesiace, że jednak chce wrócić do niej napisał jej o sexie ze mną: ruchałem ją ale sobie nie prysnąłem bo myslałałem o tobie.... jak byście cos takiego skomentowali, dodam ze tamta nie chce do niego wracac a to co pisał o sexie ze mną ten sms to posłała mi abym wiedziała ze jednak jest dupkiem:(

Gość niedojrzały
chłystek. Szok. Splunąc na takiego lumpka bym nie chciała. Męskie ścierwo.

Gość dffesefe
no to chyba znaczy, ze tamta mu sie nie podobala, skoro o niej myslal i nie doszedl :D a Twoj byly to prostak, nie masz co o nim myslec, takie slownictwo mnie odrzuca:O

Gość mała MEGI włochy
o kuurwa no co z atekst !!! ja ierdole! w jakim my swiecie zyjemy

namierzyłyście z koleżanką dupka klasycznego - nie myśleć tylko olać, a z panną się zaprzyjaźnić

Gość dziwaczne :/
"ruchałem ją ale sobie nie prysnąłem bo myslałałem o tobie..." nie rozumiem tego i nawet nie mam ochty na to

Gość dziwaczne :/
"ruchałem ją ale sobie nie prysnąłem bo myslałałem o tobie..." nie rozumiem tego i nawet nie mam ochty na to

Gość aha ii ach
tamtej podziękuj, że otworzyła ci oczy i szczerze zycz jej nowej i udanej miłosci. Ciula olej, bo tu nawet nie ma co pisać czy mówić. Dyskusja z gównem nie ma sensu, a on jest gównem właśnie.

Gość pozdrawiam Szukanie
nie prysnąć to doprawdy wyczyn dla siusiumajtka

Gość malinka rózowa
no tak napisał tamtej o sexie ze mną i tak chciał ja niby przekonać by tamta do niego wróciła, jak tylko ja go rzuciłam to na drugi dzień pisał do tej drugiej, że ją kocha, że chce do niej wrócic, że ja to pomyłka...pierwszy raz coś takiego mnie w życiu spotkało, że facet, z którym się rozstaję na drugi dzień już rzuca się na kolana przed inną i na dodatek wywleka szczegóły z naszego intymnego pożycia, po prostu dalej jestem szoknięta jak tak można....bo co innego męzkie rozmowy o sexie z kumplem na piwie a co innego wywlekanie intymnych szczegołów inej babie a spał i ze mną i z nią i na pewno sex miał z nami obiema dobry bo nie przejeżdzałby do mnie tyle kilometrów i nie prosiłby mnie abym wróciła jakby sex ze mną miał słaby...to raczej logiczne jest...

Gość to jaaa aa k
ile to g***wno ma lat :o masakra

Gość to jaaa aa k
a tam pieprzycie jak mam ochote to tez ich zaliczam i faceci daja mi doopy ale nie o to chodzi tylko o to zeby zawsze miec jaja a nie kutfa dwa rodzynki 🖐️

Gość lubie wasss
fajni jestescie :)

Gość lkjbhjkljh
Hahahaaaa taki frajer że obie przed nim nogi rozkraczyły a teraz sie dowartościowują :D :D :D :D :D :D ;D

Gość lubie wasss
i tak was lubie :)