Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balba2345

Jak można mówić, że do samotności można się przyzwyczaić???

Polecane posty

"Prawda, będzie lojalny i wierny." Ciekawe jaki ułamek kobiet (jeśli w ogóle) ma takie same zasady jak owe psy.

Gość piramidalna
Ambicja? Próbuje coś robić, przede wszystkim pracować. Niech to będzie nudny na pozór pracownik biurowy, a w życiu dobry czlowiek.

"Prawda, będzie lojalny i wierny." czyli przyznajesz że zgodnie z twoim światopoglądem "idealny facet" ma cechy psa po prostu. i dlatego właśnie kobiety nie powinny podejmować decyzji. są na to zwyczajnie za głupie.

Gość piramidalna
ale pies śmieci nie wyniesie, nie pozmywa, nie zabije robaka i nie poniesie ciężkich zakupów A ilu to robi tak naprawdę i są zawsze kiedy potrzeba ? ;)

"Próbuje coś robić, przede wszystkim pracować. Niech to będzie nudny na pozór pracownik biurowy, a w życiu dobry czlowiek." Kurwa! Przecież takich jest większość! Ogromna większość! No chyba, że jakaś szuka patologii to znajdzie.

Gość piramidalna
BSA A kto z nas na poczatku swojej drogi nie był takim robotnikiem? Nikt sie nie rodzi geniuszem.

"A ilu to robi tak naprawdę i są zawsze kiedy potrzeba ?" Ja byłem dla jednej zawsze kiedy potrzeba. Takiego kopa w dupę dostałem, że jeszcze boli a to już pięc lat minęło. Wciskaj kit turystom.

Gość utopijja
bo nic tak nie wzbudza uczuć jak duży dom i dobra bryka w garażu ,, Owszem, owszem. A jak facet pomacha portfelem to ile takie dziewczę jest w stanie dla tego portfela zrobić!!! Nawet być niewolnicą i w wynajetym mieszkanku trwać na posterunku by- jak pan i władca zechce - służyć mu swoim ciałem i całą sobą.

"A kto z nas na poczatku swojej drogi nie był takim robotnikiem? " Wielu nie było.

Gość piramidalna
K**wa! Przecież takich jest większość! Ogromna większość! No chyba, że jakaś szuka patologii to znajdzie. Ja nie mam śmiałości nikogo nazwać śmiecierm. Ty to prawie uczyniłeś. Co myslisz że z robotnikiem nie ma o czym pogadać?

"Co myslisz że z robotnikiem nie ma o czym pogadać?" Pewnie jest zwłaszcza, że ja sam nim jestem.

i weź tu się zachowuj jak facet skoro nawet karpia nie można w spokoju zabić na wigilię: "Prokurator Generalny Andrzej Seremet wydał specjalny okólnik, który trafił do prokuratur apelacyjnych w całym kraju. W dokumencie szczegółowo opisuje, jak traktować ryby, żeby uniknąć kary więzienia." naprawdę nasza cywilizacja upaść musi. zmieniamy się w rozmemłanych mięczaków którzy coraz częściej nie są w stanie zabić karpia (coś w ogóle niemożliwego w pokoleniu naszych dziadków), skarżą się że są bici przez żony i w ogóle szkoda słów.

Gość piramidalna
Ja byłem dla jednej zawsze kiedy potrzeba. Takiego kopa w d**ę dostałem, że jeszcze boli a to już pięc lat minęło. Wciskaj kit turystom. No to witam w klubie, bo mnie jeden gość prawie wbił w podłogę. Ale jak widzisz aż tak wściekła na samczą rasę nie jestem. Trzeba dostrzec i swije pomyłki. To uspokaja :)

"naprawdę nasza cywilizacja upaść musi" A niech upada i to z hukiem. Zawsze lubiłem w kinie tematy post-apokaliptyczne.

"A ilu to robi tak naprawdę i są zawsze kiedy potrzeba ?" nie wiem ilu, bo byłam i jestem tylko z jednym :) a z drugiej strony - ile kobiet jest naprawdę oddanych, dobrze gotuje i stara się w innych sferach? :P również niewiele.

"Trzeba dostrzec i swije pomyłki." Moja pomyłką było to, że się dziewczynami zainteresowałem. Teraz płacę za to ogromnie bolesną cenę. One wręcz przeciwnie, bawiły się wybornie.

Gość piramidalna
BSA Rozumiesz czy nie co piszę, bo się nie dogadamy. Mój ojciec nie jest profesorem, intelektualistą, jest można powiedzieć właśnie robotnikirm i to jest jeden z mądrzejszych dości jakich znam. Myśle że temat mamy z glowy.

Gość piramidalna
Moja pomyłką było to, że się dziewczynami zainteresowałem. Teraz płacę za to ogromnie bolesną cenę. One wręcz przeciwnie, bawiły się wybornie. A kto nie płaci takiej ceny? Jedno mi przychodzi na myśl, fajnie że tak się stało, bo ty się przez to rozwijasz, myslisz inaczej, wiesz czego NIE CHCESZ.

offerma, pamiętaj, żeby dużo mówić do karpia i przygotować go psychicznie na śmierć. on musi być pogodzony ze sobą i czuć, że wypełnił misję :D:D zapewnij też, że czeka go życie wieczne :classic_cool:

Gość piramidalna
BSA Nie oznacza to dla mnie braku ambicji jeśli jest dobry w tej robocie która wykonuje. Ale ty nie możesz powiedzieć że już wiesz że do końca życia będziesz robił to czy tamto. Bo to bez sensu. To tak jakbyś powiedział: już wiem co bedę robił i jak skończy się moje życie. Gówno wiesz. Nikt tego nie wie.

http://lubczasopismo.salon24.pl/RadioMaryja/post/353674,testament-polski-podziemnej-przeslanie-ostatnich-zolnierzy-wyk zobaczcie tego dziadka. facet nazywa się witalis skorupka ps. "orzeł" i jest normalnym, prawdziwym jamesem bondem. jak go aresztowało gestapo to uciekł zabijając dwóch gestapowców, potem aresztowali go ruscy i znowu uciekł zabijając dwóch nkwudzistów. jest prawdziwym facetem z jajami. a my kim jesteśmy skoro pan prokurator seremet wydaje nam instrukcje w jaki sposób "wolno nam" zabić karpia na wigilię i chce nas wsadzać do więzienia gdybyśmy próbowali inaczej? nic dziwnego że jesteśmy traktowani tak jak jesteśmy. weźcie takiego darkera. rozczula się już chuj wie jak długo bo go panna nie chciała. przecież to się tylko śmiać można z czegoś takiego. ostatnio był tu jakiś temat o tym że facet nie musi być przystojny ale MUSI BYĆ: ...... ..... i wtedy będą panny na niego lecieć. a te punkty jaki on musi być to po prostu był opis atrakcyjnej laski a nie faceta. ja jestem coraz bardziej tym wszystkim zdegustowany.

Gość piramidalna
piramidalna-Ale pie**olisz. Po takich przeżyciach to właśnie psycha siada. Gdyby mnie spotkało takie coś jak Darkera, to pewno dorobił bym się jakiś socjopatycznych zachowań w stosunku do kobiet. Tak psycha siada. Ale po paru latach powinno sie dojść do pewnych wniosków. I nie pierdole teraztylko mam to za sobą. Nie będę opowiadać i brać was na litość co przeszłam bo po co. Przeszłam i jestem pełna podziwu dla siebie.

"Jedno mi przychodzi na myśl, fajnie że tak się stało, bo ty się przez to rozwijasz, myslisz inaczej, wiesz czego NIE CHCESZ." A to trzeba tak koniecznie wiedzieć czego się nie chce? Wsadź łapę do ogniska i UPEWNIJ się, że tego właśnie nie chcesz. Może tylko jesteś niezdecydowana. LOL A co do kobiet... To teraz w ramach rewanżu ja zamierzam wam dowalić. Przysięgam, że postaram się uczynić wszystko co w mojej mocy abyście popamiętały mnie. O tak, rozwijam się ale nie w kierunku którym byś chciała. Dziękuję, że zabiłyście we mnie wszelkie wyrzuty sumienia co do was.

"weźcie takiego darkera. rozczula się już ch*j wie jak długo bo go panna nie chciała. przecież to się tylko śmiać można z czegoś takiego." Ażeby to jedna Offerma. Ażeby to jedna :D

Gość piramidalna
BSA To nie kobieca psychika inaczej działa. To działa strach...najczęściej przed samotnością. Ale chyba nie chciałbyś brać z tego przykładu.

"Znam kobiety co żyli w patologi, były poniżane przez swoich mężów i nie odeszły, mimo że miały takie możliwości." Kobieta nie odejdzie. Ona WIE, że MUSI naprawić związek :D

"Więc widocznie kobieca psychika inaczej działa." oczywiście że kobieca psychika inaczej działa. gdyby działała tak samo to w ogóle podział na płci byłby niepotrzebny i rozmnażalibyśmy się przez pączkowanie. a natura to tak wymyśliła ze facet jest większy, silniejszy i że ma się opiekować kobietą i dziećmi. i do tego przygotowała nas psychicznie. a skoro zrezygnowaliśmy z tych ról to nic dziwnego że to wszystko się zrobiło popieprzone.

Gość entriss
"Przysięgam, że postaram się uczynić wszystko co w mojej mocy abyście popamiętały mnie." darker, tylko zebys sie nie przejechał kiedyś na tym.