Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balba2345

Jak można mówić, że do samotności można się przyzwyczaić???

Polecane posty

Gość piramidalna
A co do kobiet... To teraz w ramach rewanżu ja zamierzam wam dowalić. Przysięgam, że postaram się uczynić wszystko co w mojej mocy abyście popamiętały mnie. O tak, rozwijam się ale nie w kierunku którym byś chciała. Dziękuję, że zabiłyście we mnie wszelkie wyrzuty sumienia co do was. A tam, gówno zrobisz, a jak nawet zrobisz kuku jakiejś niemocie, to i tak nic nie ginie w naturze. Pamiętaj.

"ja jestem coraz bardziej tym wszystkim zdegustowany" nic nie poradzisz. takich prawdziwych mężczyzn jak ty to już tylko garstka została :P ups, ale się upaprałam tą wazeliną!

"darker, tylko zebys sie nie przejechał kiedyś na tym." Tu macie pecha bo wam się opcje skończyły co do mnie. "a jak nawet zrobisz kuku jakiejś niemocie, to i tak nic nie ginie w naturze. Pamiętaj." "A tam, gówno zrobisz" Kim Il Sungowi tak samo Amerykanie mówili :D

"takich prawdziwych mężczyzn jak ty to już tylko garstka została" dobre :D "Kim Il Sungowi tak samo Amerykanie mówili" no ładnie :D

Gość piramidalna
Zemsta cieszy przezułamek sekundy a pamiętaj że całe życie musisz przeżyć z jedną osobą. Ze sobą. Warto chyba chociaż trochę siebie lubić.

"Zemsta cieszy przezułamek sekundy" a skąd ty takie rzeczy wiesz? mnie naprawdę zdumiewa pewność z jaką ludzie wypowiadają swoje zdanie o rzeczach z którymi poza filmami i literaturą absolutnie nigdy nie mieli styczności.

"a pamiętaj że całe życie musisz przeżyć z jedną osobą. Ze sobą. Warto chyba chociaż trochę siebie lubić." Sugerujesz jakoby mając świadomość jak zostałem potraktowany powinienem się cieszyć i być z siebie zadowolony? Nie jestem. Mam odrazę do siebie bo byłem dla was dobry. No to kurs w druga stronę.

"a skąd ty takie rzeczy wiesz?" Pewnie zrobiła sobie dziecko na złość byłemu :D

Gość piramidalna
BSA Tak, jest aż tyle kobiet które się samotności boją. Z różnych względów ale tak. Sam wiesz, że normalna reakcja człowieka jak ktoś go bije to jest albo się bronić albo uciekać. Ale są dzieci, brak pracy(bo powiedzmy kat utzrymuje rodzinę) jest mieszkanie u kata bez meldunku i wizja eksmisji na bruk...no co ja mam ci tłumaczyć.

Gość piramidalna
"a skąd ty takie rzeczy wiesz?" No stąd że mnie potraktowano tak jak ciebie.

"No stąd że mnie potraktowano tak jak ciebie." a skąd ty wiesz jak mnie niby potraktowano?

Gość piramidalna
Sugerujesz jakoby mając świadomość jak zostałem potraktowany powinienem się cieszyć i być z siebie zadowolony? Nie jestem. Mam odrazę do siebie bo byłem dla was dobry. Masz żyć w zgodzie ze sobą a nie tak jak cię ukształtowała jakaś głupia pinda.

Gość piramidalna
a skąd ty wiesz jak mnie niby potraktowano? O rany, co ty jeden zostałeś wykorzystany do cna i zrobiony w balona. Tylko twoje oddanie ktoś wykorzytaś? Weś..kuźwa.

"No stąd że mnie potraktowano tak jak ciebie" o czym bredzisz bo nie bardzo rozumiem?

"Masz żyć w zgodzie ze sobą a nie tak jak cię ukształtowała jakaś głupia pinda." Dokładnie. Bycie wydymanym i brak konsekwencji z tego płynących jest wbrew mnie.

Gość piramidalna
BSA Ja się z tobą zgadzam. Ty mi tego nie musisz tłumaczyć, wytłumacz tym matkom.

Gość piramidalna
Dokładnie. Bycie wydymanym i brak konsekwencji z tego płynących jest wbrew mnie. Nie kumasz czaczy. Wszystko co dotyczy twojego życia odnosisz do jednej relacji, a twoje życie chyba składa się z czegoś więcej? Nie?

Darker - z tego co widzę, kobiet nic bardziej nie boli niż olewanie. to nawet na kafe widać. :P możesz brać numer i nie dzwonić albo umawiać się przez net i wystawiać :D "Sam wiesz, że normalna reakcja człowieka jak ktoś go bije to jest albo się bronić albo uciekać" serio? nie lepiej oddać? :P

Gość piramidalna
serio? nie lepiej oddać? Nie, bo uderzysz świnie a pójdziesz siedzieć za człowieka. A w nerwach różnie bywa, dlatego lepiej wyzbyć się takich odruchów i z założenie ich nie mieć.

"Wszystko co dotyczy twojego życia odnosisz do jednej relacji, a twoje życie chyba składa się z czegoś więcej? Nie?" To doda życiu smaku.

Gość piramidalna
piramidalna-Ale to ty bronisz tych kobiet, mówiąc że "boją się samotności'. One są wygodne i mają w dupie dobro dzieci, a potem mają do nich pretensje, że nie żyją jak "dzieci ich koleżanek". Nie bronię ale ponieważ nie byłam w takiej sytuacji to mam ten szacunek że nie gadam, że ja bym to czy tamto...bo nie wiem. jak siedzisz w bagnie i w tym bagnie nie ma nikogo normalnego to trudno o normalność bo własnie bagno staje sie dla ciebie normalnością. Dlatego ja nie oceniam, bo bardzo łatwo jest kogoś ocenić a nie widzieć swoich błędów, które widzą inni bo żyją inaczej niż my. Punkt widzenia zależy...

Gość piramidalna
"Wszystko co dotyczy twojego życia odnosisz do jednej relacji, a twoje życie chyba składa się z czegoś więcej? Nie?" To doda życiu smaku. Jeśli lubisz gorycz... Ja tam lubię różne smaki.

"Nie, bo uderzysz świnie a pójdziesz siedzieć za człowieka." i co, dasz się pobić i zgwałcić, bo boisz się więzienia? to jest dopiero patologia.

"A w nerwach różnie bywa, dlatego lepiej wyzbyć się takich odruchów i z założenie ich nie mieć." no właśnie. a potem się dziwią że zamiast facetów są mięczaki bez jaj. ale jaki ma być facet którego wychowuje się tak że zamiast ćwiczyć ciało i umysł uczy się go być tchórzem a prawo tworzy się takie żeby za odwagę i zdecydowanie represjonowało a za tchórzostwo nagradzało?

Gość piramidalna
i co, dasz się pobić i zgwałcić, bo boisz się więzienia? Zanim do tego dojdzie w rodzinie, związku, bo chyba o tym tu mówimy to są sygnały ostrzegawcze i wtedy trzeba odejść. O tym mówię. Nie mówię o zboczeńcach czających się za rogiem, bo wtedy jest inna sprawa.

taki nowoczesny macho to mówi do dresa: "czy byłbyś tak uprzejmy i mógłbyś nie dokonywać kradzieży mojego telefonu oraz nie pozostawiać siniaków na mojej twarzy? będę ci za to bardzo wdzięczny. z góry serdecznie dziękuję." :D

"i co, dasz się pobić i zgwałcić, bo boisz się więzienia?" a prawo staje po stronie bandytów. w szwecji, tej "awangardzie postępu" za okoliczność łagodzącą przy orzekaniu o winie imigrantów którzy kilka dni torturowali i gwałcili nastolatkę sędzia uznał tak że nie rozumieli po szwedzku.

a jednocześnie szwecja za "gwałt" uważa sytuację gdy facet nie użył prezerwatywy (na tej podstawie ścigają tego gościa od wikileaks). gwałtem też jest jeżeli kobieta "nie wyraziła zgody" - czyli nie protestowała ale też nie powiedziała "zerżnij mnie mój ogierze" :D

Gość piramidalna
Nie da się rozpierdolić tematu jak nikt nie gada.