Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqweewqew

Studenci, co jecie będąc na wydziale?

Polecane posty

Gość weqweewqew

Ja przeważnie zamawiam coś w bufecie, ale czasami nie ma na to czasu, dlatego pomyślałam żeby brać ze sobą jedzenie z domu (nie chodzi o kanapki) ;) Póki co pomyślałam o sałatce z kurczakiem, może jakimś serem, np. fetą + jakiś dressing jogurtowy Co jeszcze polecacie? Co dobrze smakuje na zimno?

Gość wiem o co chodzi
ja wcinam kanapki, w bufecie tylko kupuje kawe. Nie chcialoby mi ise babrac w jakies salatki po przyjsciu do domu normalny obiad i jest ok

Gość prawda w oczy kłująca
jak mam długo zajęcia, to idę na stołówkę gdzie zamawiam zazwyczaj 2x frytki i surówkę z czerwonej kapusty ale to wtedy jak do rana nic nie jem, mam przerwę w zajęciach ok 15 a potem do 19.00 jeszcze.

Żal mi kasy na jedzenie w moim obleśnym bufecie, gdzie jak podaje się obiad wykładowcom, to jedzie jak w bloku pełnym emerytek. Czasem biorę kanapkę, jabłko. Zazwyczaj nic nie jem, dopiero jak wrócę do domu. Ogólnie zapominam o jedzeniu.

Gość Zdzisiek od kuz
ja batona jem ale jak jestem naprawdę głodny nigdy nie kupuje czipsów itd bo się sępy zlatują

Gość weqweewqew
U mnie w bufecie też jest drogo, obiad w granicach 15 zł. Jem tam praktycznie codziennie, bo mam dużo zajęć, dlatego stwierdziłam, że od czasu do czasu wezmę coś ze sobą :) Zajęcia mam przeważnie na 11, więc mogę wstać te 20 minut wcześniej i coś przygotować

Gość weqweewqew
No, a nie wyobrażam sobie nie jeść nic cały dzień (oprócz śniadania). Poza tym pilnuję, żeby nie schudnąć:)

Gość dola re dola
ja mam na szczęście dobre jedzenie w bufecie :) więc jak mam dłuższe zajęcia to tam jem obiad, czasem po drodze w piekarni kupię kanapkę albo jakąś drożdżówkę.