Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

po jakim czasie od ostatniego karmienia dostalyscie okres?

Polecane posty

karmiłam 9 mc w zeszłym tygodniu ostatni raz go nakarmiłam, nie ścigam laktatorem nie biorę żadnych leków.Po jakim czasie moge sie spodziewac miesiaczki. I tak ponoc rzadko sie zdarza z tak dlugo od porodu nie dostala.

Gość MamaKajtka....
nie ma reguły. Przy pierwszym dziecku dostalam okres po 4 miesiącach od cc a karmilam przez 10 po drugim tez cc dostalam po roku karmilam 6 miesiecy.

a czy jakos sie spodziewalas kidy to nastapi? tz czy kilka dni wczesniej np bolal cie brzuch czy tk niespodziewanie dostalas?

Gość MamaKajtka....
zupelnie niespodziewanie, nigdy nie mialam bolesnych miesiączek tylko po porodzie wydłużyly mi sie cykle nie mam juz 29 dniowych a 35 ale za to skrocil sie czas krwawienia z 5 dni do 3 :)

Gość jASIKKK1
po urodzeniu pierwszego syna miesiączkę dostałam równo po 5 tygodniach od porodu, a po drugim porodzie minęło 4,5 miesiaca

z pierwszym dzieckiem kilka dni po odstawieniu (czyli ponad rok po porodzie), z córką jakiś miesiąc po odstawieniu (11m. po porodzie)... dostałam klasycznego PMS - K888 nerek i apetytu;) do trzech miesięcy po odstawieniu sie nie martw

Karmiłam syna pełne 9 miesięcy. Pierwszą miesiączkę dostałam dokładnie 4 tygodnie po odstawieniu małego, czyli 10 miesięcy od porodu.

to mnie pocieszylysie nie to zebym tesknila za tym. A czy prawd jezt ze bardziej bolesna i obfita jest pierwsza czy nie ma reguly?

Gość a ja.....
na to nie masz wpływu, to indywidualna sprawa. Dostałam 6tygodni po porodzie, a karmiłam rok. Miesiączki po porodzie mam bezbolesne, czasami 1 no-spę wezmę, a wcześniej z łóżka wstawać nie mogłam. Moja siostra karmiła 4miesiące, a @ dostała dopiero po 8miesiącach od zakończenia. Też ma bezbolesne

Gość anita1978
Ja mieś dostałam 3 mieś po porodzie cc.Wcześniej miałam miesiączki bolesne i nie takie mocne ,trwały 4 dni.Po porodzie mieś miałam niebolesne trwały 5-6 dni a lało się ze mnie jak ze świniaka(takie obfite miałam z 5 razy) Ale od wielu koleżanek słyszę że po porodzie maja bardziej obfite