Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos mnie przebije.....

Mam prawie 30 lat i jeszcze nigdy nie pracowałam...

Polecane posty

Gość ewelka lipiec
prowo marne!!!!!!!!!!

Gość Pawel,.1977
Ja Cie przebije--mam 36 lat i pracowalem tylko dorywczo,ne emeryture nie uzbieram nigdy i wiem o tym. Czeka mnie po prostu skonczenie ze soba na starosc.

Gość czy ktos mnie przebije.....
fajnie ze nie jestem sama... dzieki za odpowiedzi wszystkim :)

Gość i can flyyyyyyyyyyyyyy
spoko. ja mam 34. preacowalam. a teraz hazrard. chce spaccccccccccc. zasnac na zawsze:)

Gość mam 25 lat nie przebiję
Ale też mam problemy ze sobą. A jeśli chodzi o pracę to miałam umowę zlecenie na 7 miesięcy i wcześniej przez rok byłam na stażu. W rzeczywistości pracowałam troszkę dłużej niż 7 mięchów, ale na czarno. Poza tym była to robota, którą mogłam wykonywać w domu. Jedyna praca jaka jest mi oferowana to w sklepach na kasie, ale ja takiej pracy nigdy nie przyjmę. To nie na moje nerwy.

ten post o sponsoringu to byl podszyw ;/ Autorko, ja tez się leczylam na m.in. depresje, ale poszlam do pracy, bo wiedzialam, że to mi pomoże wrócić do świata "normalnego". No i się nie myliłam. Nie wszystko stracone, przecież zawsze możesz zacząć - co może być najtrudniejsze, ale potem będzie z górki:) Najgorsze co możesz zrobić, to nic nie robić - przynajmniej w walce z chorobą.

Gość czy wy tu wszyyyscy
macie fobie spoleczna??Juz nudne sie to robi...ciekawe kto ci ja zdjagnozowal, sasiadka?

Gość czy wy tu wszyyyscy
zdiagnozował miało byc ;-)

Gość mam 25 lat nie przebiję
W dobie internetu nie trzeba iść do lekarza, żeby pewne rzeczy zrozumieć. Można np. zarejestrować się na forum dla fobików i porozmawiać z ludźmi, którzy cierpią na tę chorobę. To dużo wyjaśnia.

Gość ja mam prawie 37 lattt
a z umów o pracę udokumentowane koło roku pracy tylko.

Gość znam takich co mają
koło 30-stki a nigdy nie pracowali

Bywa i tak. Ja mam prawie 20 lat a pracowałam w kilku miejscach (ostatnio), pierwsza praca ze stażem rocznym, teraz szukam czegoś na stałe..w efekcie pracuję na zlecenie ... i stąd kilka miejsc:)

Gość anna poznala sie
wow dziewczyno niezle, prawie jak i ja..:D ale nie przejmuj sie, tylko wez sie konkretnie za szukanie pracy, ja rowniez bardzo malo przepracowalam, ale teraz wszystko zamierzam zmienic:)

Gość wszystko do banki
WIDAC MACIE JELENI CO WAM PAPU DAJA I UBIERAJA , A GDZIE MIESZKACIE NA KLATCE SCHODOWEJ?

Gość alexandra xxx45
moj a matka cale zycie w domu

Gość No dobra ale kto was utrzymuje
?? Ciągle rodzice?

Gość No i bedziecie z nimi do
śmierci mieszkac?? A jak umrą przed wami to co dalej?

Gość jestem taki sam nie pracowałem
tylko zawsze bez umowy,na czarno. jestem grubo po 30 . jedyne czego się boję to o czym wspominał tu ktoś - samobójstwo z konieczności , na stare lata, nie ma co się oszukiwać , że będzie inaczej.na cud w postaci wygranej w totka nie liczę. do tego już teraz mam takie dni że najchętniej bym tylko spał i wolał już się nigdy nie obudzić. nie wiem po co to wszystko jeszcze wytrzymuję, nawet zabić się nie potrafię.

Gość deszczowa piosenka 24
To straszne co niektórzy piszą, jesli macie stany depresyjne, to można się leczyć u psychologa lub psychiatry na NFZ czyli nic nie płacicie jeśli jesteście ubezpieczeni.

Gość tak, rodzice
jak umra to mozna wynajac pokoj i z tego zyc

Gość jestem taki sam nie pracowałem
myślisz że to tak łatwo wyleczyć,mi nie pomogły żadne leki. do tego to jest taki charakter a nie lenistwo co nie rozumieją ci co tego nie przeszli. nie chce mi się o tym gadać bo i tak nie zrozumieją, tu nic nie pomoże.

Gość rtiooo
olac skladki i tak nic nie dostaniesz na starosc..bedziesz zebrac pod apteka.. kwestja to inaczej sie ustawic i nie placic haraczu dla panstwa..a ktos dobzre powiedzial czy sie pracuje czy nie i tak zawiele z tego niema.

Gość 8728372
Ja w poniedziałek skończę 34 lata, mam przepracowane tylko 3 mce na studiach jeszcze. SKończyłam historię z bdb na dyplomie, szukałam pracy przez kilka lat, ponad 1000 wysłanych cv, odpowiedziało chyba 2-3 pracodawców, z czego jeden to była pomyłka. nie znalazlam pracy do dziś, teraz wychowuję dziecko, tylko że własnie się rozwodzę. :( nie mam pojęcia co będzie dalej.

Gość 88888888877777cg
no to masakra wszedzi :(za co wychowujesz?>

Gość Ofeliaa20
boze nie chce tak skonczyć a zapowiada mi sie podobnie ale nie wiem jak sie wziasc w garsc

Gość ratujr zwierzaczki
szcesciary co trafily na jeleni co ich utzrymuja . ja amm 32 a pracuje od 18 roku zycia

Gość Ladygagana
Ja mam 19 lat i pracuję od roku w Lidlu na 3/4 etatu. Studiuję dziennie. Jak skończę studia, będę miała 6lat stażu pracy w Lidlu. Na pewno to pomoże w znalezieniu lepszej pracy.

PROWO JAK CHOLERA! Ale i tak wkurwiajace, bo niestety pelno takich nieudacznikow, leniow smierdzacych -zaslaniajacych sie fobiami i depresjami! ,

Gość dhgghd'lgh
Dori, byś już w końcu zdechła.