Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaJakas

Brak seksu...oszaleje!

Polecane posty

Gość AnkaJakas

Jestesmy razem cztery lata,mamy córeczke dwuletnia. Nie pamiętam już kiedy ostatni raz się bzykaliśmy. Nie układa nam się najlepiej i to sfera emocjonalna jest dla mojego męża wytłumaczeniem...Jest to bardzo wrazliwy typ.. A ja nieustannie myślę o seksie,zadowalam się sama codzinnie. Lubie mocny seks i mocne bodzcie. Chciałabym zeby chwycił mnie za tylek w ciągu dnia,powiedział,że go jaram,że mu staje jak jestem blisko. Chcialabym wysyłac mu zboczone smsy albo zrobić laske w toalecie w restauracji. A tu dupa jasiu. nic.

Gość AptekawBiedronce
to mu zrob laske, jaki problem? chyba ci nie odmowi?

Gość odjazdowy koloooo
Czy Twoja pochwa mnie przyjmie?

Gość odjazdowy koloooo

Gość palacz11
Myślę ,że powinnaś poszukać jakiegoś przyjaciela. Ja nigdy bym tak nie postąpił z kobietą. może to kwestia starej daty

Gość yeahhh
Nie ma.Tego jestesm pewna. Trudny typ,ciezki charakter. Dużo niepotrzebnych słow padło. Kilka razy mielismy sie rozejsc. Boje się,że juz go nie krece i boje się,że mnie odrzuci.Dlatego nie probuje, On ma jedno w zyciu zadanie..zapewnic rodzinie,corce jak najlepsze warunki zycia.Temu sie poswieca.bardzo prawy,dobry czlowiek. A ja chcialabym poswintuszyc. Jest szczery do bolu.jakby kogos mial to by mnie zostawil

Gość yeahhh
Moze powinnam... Ale szanuje go i dlatego do tej pory tego nie zrobilam. nie jestem napalona nastolatka.mam 30 lat i swoje potrzeby..

Gość babelęk
ja muszę czekać na swojego do czwartku -,- nie jesteś sama

Gość palacz11
Ja tak jak on robie to samo. Ale jak bym nie uprwiał sexu chociaż 2 razy w tygodniu to by mi łeb rozerwało Jak abym ci mugł pomuc ?

Gość yeahhh
Najgorsze,że narasatająca frustracja nie pozwala tworzyć normalnych relacji ehhh

Gość yeahhh
Jemu najwidoczniej nie urywa. No ale uprawiasz więc jest ok

Gość odjazdowy koloooo

Gość palacz11
moim zdaniem jak normalny facet niechce kobiety to jest znimcoś nie tak. podobno są takie przypadki ale ja ich nieznam

Gość yeahhh
Ja pier....nie przyjmie.Pasuje? Nie szukam napalonego kolesia więc zmykaj

Gość palacz11
Masz wybór albo kochane k albo sexuolog bo znimjest coś nie tak

Gość yeahhh
Być może jest z nim coś nie tak. Nie wiem. Wcześniej było dobrze. I chociaż seks nie był najbardziej szalonym w zyciu to było fajnie.

Gość yeahhh
Wiem.dłużej tak być nie może bo eksploduje. Porazka.

Gość palacz11
odjazdowy -no sama widzisz są różne przypadki

Gość yeahhh
Dzięki Palacz. Fajnie,że nie zagadujesz mojej pochwy

Gość moj facet tez
jakby nie zaliczyl mnie 2-3razy w tygodniu to by mu sperma glowe rozwalila:)ale nie narzekam,ostatnio mialam operacje i 5 dni nic nie bylo,to teraz codziennie nadrabia.I jest wlasnie tak jak lubie,ostry chwyt za tylek i slowa-ale bym sie zerznal:)myslalam ze po 3 latach mu przejdzie ale nie:)

Gość palacz11
Pamiętaj ,że jak facet unika sexu to jest wiele powodów.od kochanki aż po różne nietypowe sprawy np. stres /niemoc /choroba-cukrzyca jak pogadacie to można uratować sytuacje bo jak nie to za pół roku się okaże ,że przegapił czas reakci izostanie Ci tylko tata twojego dziecka a nie facet 100%

Gość yeahhh
Gadalismy już niejednokrotnie. Taki ze mnie typ kobiety,nie potrafię trzymać w sobie emocji.Rozmawiam o wszystkim,nie mylic z kłotnia. Uważam,że komunikacja jest podstawą w każdej relacji. No i ciągle słyszę to samo..że się wypala,że jest zmęczony tą ciągłą gonitwą,że męczą go nasze problemy. A te,fakt,są bo mamy cholernie różne charaktery.Jest wspólny mianownik,ale gdzies się mijamy. Jednak ja potrafie dojsc do kompromisow bo myślę,że bez nich nie ma opcji na udany związek. Mam 30 lat ,jeszcze kupa fajnych rzeczy przede mną. Bardziej niz kiedykolwiek czuję się kobięta,świadomą swoich potrzeb. Jestem fajną babką,zadbaną,ładną...a przy nim czuję się momentami jak nic niewarty człowiek

Gość babelęk
nie wybacze mu tego że wyjechał do pracy a mnie tu swędzi i wibrator nie pomaga :( jak wróci to na przedpokoju z nim to zrobię

Gość Majonez Kielecki .
a kto by nie chciał kochana... mam ten sam problem :(

Gość yeahhh
Bąbelku,z całym szacunkiem,ale chyba W a nie NA przedpokoju..

Gość odjazdowy koloooo
a może Twe usta mnie przyjmą?

Gość yeahhh
odjazdowy wytrwały jesteś. Na pewno niejdne usta tutaj Cię przyjmą. Ja nie mam na to ochoty.

Gość palacz11
ztego co piszesz to on albo stracił zainteresowanie Twoją osobą albo jest już tak zestresowany ,że jak sama zaczynasz rozmowę to się wycofuje.moja skromna rada to sbróbój go zaciągnąć do łużka po alkoholu jak i wtedy nie będzie chciał to już sam masz odpowiedż

Gość yeahhh
Tak zrobię. Jutro. yhmmmm. Lecę spać. DObranoc:)