Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaJakas

Brak seksu...oszaleje!

Polecane posty

Gość yeahhh
Dzięki Palacz!

Gość palacz11
odjazdowy ja cię przyjmę

Gość palacz11
może wpadnę jutro ale gdzieś otej porze to jeszcze pogadamy

Gość yeahhh
Jeśli ja wpadnę tzn że misja się nie powiodła i będę zapijała smutki;)

Gość yeahhh
Pisałeś,że jesteś *wiekowy*....tzn? ile wiosenek już Ci zleciało?

Gość amazonka123456778
Miasto, które zapoczątkuje zmiany w Twoim życiu? Twierdzisz, że to nie realne? Uważasz, że to kolejny Matrix ? Sprawdź nas www.sexycity.pl/polecam/35

Gość AnkaJakas
yeahh_AnkaJakas.

Gość weronika rotatti
A moj mnie teraz wzial od tylu PRZY kompie. Tk sie rozgrzal ze zrobilismy to odrazu 2 raz w kuchni na blacie. I mowi ze tak go rozpalilam ze ma ochote na jeszcze raz.

Gość palacz11
Witaj w czoraj byłem na imprezce i poznałem 2 facetów . ich motto życiowe : kochać można tylko żonę asex uprawiam zinnymi. Żona jest po to aby być i rodzić dzieci anie dotego by się z ni ą kochać odtego sa inne fajniejsze na mieście ? i co ty na takie słowa> ankajakaś może coś wtym jest też morzesz to sprawdzić

Gość palacz11
wiek 43 a jeśli chodzi o wcześniejszy wpis to go czytałem i jak masz problem to go przetłumacze na język Polski

Gość mariner
DO yeahhh Mysle ze powinnas z nim porozmawiac mocno przemyslawszy sobie com chcesz mu przekazac ,ale nie od razu.\nalezaloby wyluzowac atmosfere,Rob mu jakies drobne uprzejmosci jakby nic sie nie stalo ale nie badz nachalna.Az jak dojrzeje podlej mu winka az sie kompletnie wyluzuje i mozesz mu delikatnie ,bez wyrzutow powiedziec ze czujesz sie samotna i pozostawiona samej sobie.Kobiety nie rozumieja ze faceci ich po prostu nie pojmuja i nalezy ich za reke prowadzic w swiat emocji kobiet. Pamietaj tylko-bez wyrzutow i bez nachalnosci.Mow co czujesz ty anie co jest miedzy wami!

Gość mariner
do yeahhh My sle ze zapewne jest prawym katolikiem wiec trzeba go w swiat zmyslow kobiet wprowadzac bardzo stopniowo i stosowac sytem nagrod ,kazdy swinski sms powinien byc nagrodzony super seksem lyb tym co on lubi i tak powolutku zmienisz go w wulkan zmyslow:)TYlko badz cierpliwa i konsekwentna :)

Gość hociknamiocik
Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny azymut ? Odwiedź nas na http://sexycity.pl/polecam/83

Gość mariner
do yeahhh Przeczytalem teraz cala powyzsza wymiane zdan i mysle ze moze i tak jest ze sie wypala z powodu stresu. MOZE TEZ MIEC PROBLEMY Z MIAZDZYCA Z POWODU ZLEGO ODZYWIANAI.\ Jesli uklad krwionosny ma pozatykany cholesterolem ktorego nadmiar pojawia sie w zylach w czasie silnego stresu to kupa .FIUTEK MU NIE STAJE.pAMIETAJ ZE ZMYSL EROTYZMU JEST W MOZGU! JAK TAM MIKRONACZYNIA SA POZATYKANE TO KLOPS Z WASZYM SEKSEM.Namow go na codzienne spacery a najlepiej bieganie.Namow na picie codzinne szklanki sokow z 7 warzyw i dite oczysczajaca.Faceci po 30tce zaczynaja miec problemy z seksem wlasnie na tle zlego odzywiania.Zbyt duzo miesa ,slodyczy ,papierosow itd a za malo owocow i jarzyn.Polecam postudiowanie tego problemu i zasugerowanie mu tego.I pamietaj ze mila i ciepla atmosfera w domu bez napiec i cichych dni jest najlepszym afrodyzjakiem dla faceta:)

Gość facet76
ty masz takiego faceta, a ja mam taka kobietę :(( Anka ja straciłem nadzieje na lepsze, a wiek no cóz tez niewiele ponad 30 wiec katastrofa. odezwij sie na e-maila pozdr

Gość AnkaJakas
Jak to możliwe,że tak się naprodukowałam wcześniej i nie ma tu mojej odp. ehhh.No nic,spłodzę coś raz jeszcze. Palacz! Bzdura totalna. DLa mnie to głupkowate wytłumaczenie facetów,którzy lubią skoki w bok. Skoro kochasz to dbasz o dobro tej drugiej osoby a to wyklucza zdrade. Jestem tylko człowiek i rozumiem,że człowiek ma słabości,gorsze dni,róznie w zyciu bywa i rózne sytuacje mogą się zdarzyć ,naprawde..Ale nie rozumiem jak można prowadzic podwójne życie i mówić o miłości.. MAriner,spadasz mi tu jak z nieba! Takiej rzeczowej odp potzrebowałam:) Część z Twoich rad już stosowałam,część wykorzystam w niedalekiej przyszłości. Staram się nie osaczać bo sama tego nie lubię. Staram się być wyrozumiałą i kochającą kobietą,dobrą żoną,fajną laską..Ale jak każdy mam granice cierpliwości.. To mój mąż jest nerwusem i przez to to domowe ciepło czasami siada. Facet76 rozmawiacie o tej sytuacji? Jak ona to widzi? Achaaa no i yeahh i Anka to JA.pokickałam coś z nickami.Świeżak jestem

Gość Przemcioxxx
Konkretna ta twoja wypowiedz ania

Gość AnkaJakas
W jakim sensie?

Gość palacz11
A ja myżlę ,że i tak stanie okoniem i wszystkiego się wyprze ,odwróci kota ogonem i tak to będzie twoja wina ,że się go czepiasz A co do tych ludzi co poznałem oni tak ,żyją uważają że świat donich należy . A jak im powiedziałem ,że to co oni robią z innymi kobietami ktoś inny robi to z ich żonami -no miestety strasznie się namnie wkurzyli

Gość AnkaJakas
No niestety często tak robi..i nie mam na myśli tu tylko kwestii łóżkowych. Ale ja wierze w ludzi ..taki mój błąd często. Dokładnie...i niech mają nauczke. Wychodzę w życiu z założenia ,że dobro wraca a zło podwójnie. Jakkolwiek banalnie to brzmi:)

Gość Przemcioxxx
Tak czytam ten twój topik i kurcze mam to samo z tym że ty masz męża w domu ją zony nie mam od 2 lat więc domyślam jak ci brak tego co ludzkie

Gość AnkaJakas
Samych doznań,rzecz jasna też,ale najbardziej brakuje mi calej tej fajnej wiezi,ktora tworzy się przy tego rodzaju bliskosci

Gość Przemcioxxx
Ja mam to ze kazda kobieta kojarzy mi się z moja była żona i choć nie jestem jakiś stary i brzydki to brakuje mi właśnie tego typu doznań choć to glupie co teraz mówię ale nie potrafię jednak zdradzić tej kobiety choć między nami jest że tak powiem czysta przyjaźń z góry przepraszam za błędy bo już ktoś się tego uczepił

Gość incognitoooooooooooo
AnkaJakas Jeśli jesteś z Krakowa stań na pigalakau wszystko to dostaniesz i jeszcze zarobisz.

Gość Myslisz
incognito ciekawe czy powiedziałbyś mi to w twarz:) Żenujący poziom ,do którego się nie zniże. Przemcioo ee tam nie przejmuj się debilami sączącymi jad z powodu jakichś błędów.ważne,że masz coś do powiedzenia. A jeśłi chodzi o Twoją żonę to rozumiem,że jesteście po rozwodzie? Może czas ochłodzić Wasze relacje skoro przez nią nie możesz iść do przodu?

Gość incognitoooooooooooo
Jak masz męża impotenta to sobie go zmień. Wgl co to za pomysł radzić się przypadkowych ludzi "co robić". Idźcie do seksuologa!!!!!!!

Gość erotomannn
moze cie zadowole przez tel

Gość AnkaJakas
A czy z mojego pierwszego postu wnioskujesz ,że chciałam się radzic?? Nie myl pojęć. Napisałam co mnie gnębi i tyle,nastąpiła reakcja i tak powstała konwersacja. Chce Ci się tracić czas na rzucanie jadem?Zrób coś pozytecznego zamiast tego. Nie szukam tu faceta,ktory mnie zadowoli czy człowieka,ktory znajdzie złoty srodek na moje problemy. Chcialam się wygadac bo na codzień krępuje mnie przyznanie się przyjaciołom do tego problemu.Mimo,że ano wstydliwa ani zamknieta w sobie nie jestem. Moze chodzi o honor męża,o ktory uparcie dbam.

Gość Przemcioxxx
Dzieki za wyrozumialosc:) tak po rozwodzie w sumie to nie potrafię się zmienić popełniam wciąż te same błędy bo wtedy czyli praca praca praca Chcialem stworzyć godne warunki do życia kosztem jej potrzeb i naszego małżeństwa temu to się rozpadło nadal realizuje nasze marzenia lecz teraz robię to sam aby coś udowodnic sobie i Poniekad jej a wiążąc się z związku z jakąś kobieta wiem że znow może się nie udać więc nie wiem czy umiem przełamać ten strach