Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjbhjkljh

Czy mój facet jest normalny

Polecane posty

Gość lkjbhjkljh

Hej Byłam ostatnio w odwiedzinach u mojej rodziny. Powrotna podróż trwała 8h pociągiem. Rano wziełam prysznic, zjadłam sniadanie i fruu na dworzec żeby na pociag zdążyć. Na dworcu docelowym wyszedł po mnie mój chlopak, zapakował do auta i od razu zabrał do siebie (czasami u siebie pomieszkujemy). Jak jechaliśmy do niego to widziałam ze dzisiaj bedzie duze bzykanko po dwutygodniowej rozłące :P Zdążylismy tylko wejśc do mieszkania a ten łobuz od razu sie za mnie zabrał. Chciałam się odświeżyć bo wiadomo tyle godzin podróży do tego sikałam kilka razy więc czułam sie niekomfortowo ale tan nawet nie dał mi dojśc do slowa :O Zdjął ze mnie ciuszki i zanurzył język w cipce. Myslałam ze sie spalę ze wstydu bo zawsze do seksu jestem czyściutka i pachnąca a ten mi mówi, ze w końcu smakuje jak kobieta a nie jakby lizał kostke mydła :O Myślicie, ze on jest normalny czy jakis nie teges ? Bo ja juz sama nie wiem :O Miałyście podobne zdarzenie?

Gość lkjbhjkljh
to się dowiedziałam... :O

Gość Serafina_90
Ja też bym się wstydziła, zawsze wyskoczę na te 5 min. żeby wziąć prysznic. Nie wiem czy mój by tak powiedział, ale skoro Twój tak stwierdził, to nie przejmuj się.

Gość głupoty piszesz z rana
:O

Gość lkjbhjkljh
Nie waliło ode mnia jak od szproty bo sie przeciez nie spociłam :O poprostu byłam troszke nieświeża a ten głupek lizał i mówił ze zawsze mam tak pachniec a nie mydłem bo wtedy sie czuje jakby dove lizał a nie kobiete :O

nie no facet całkiem normalny... ja też tak mam ale mi mój facet wytłumaczył że oni wolą lizać cipke pachnącą i smakującą jak cipka a nie bez smaku i w dodatku pachnącą mydłem. trudno nam w to uwierzyć drogie panie ale taka nie myta kilka godz cipka wytwarza prawdziwe feromony które działają na faceta. nam jest wstyd no ale faceci to wiadomo-z innej planety są....

Gość Jachu Chrystman
Ja cipsko lubię poczuć mogą być lekkie siki

Gość a ja nie kumam jednego
przecież to prawda stara jak swiat:D. Tylko nie przeginajcie!:P