Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak temu zaradzic

Po okresie płaski bruszek, 2 tyg przed balon

Polecane posty

Gość jak temu zaradzic

Odkąd urodziłam dzicko tak mam gdy konczy m sieokres brzuszek mam super, widac wciecie w tali i wogole naprawdę jest ładny. Mija jakies dwa tygodnie czyli w polowie cyklu brzuch zaczyna przypominac balon. Tak jakby wszytsko co zjadałam przez te dwa tygodnie odkladalo sie na brzuchu. Naprawde brzuch jest napąpowany, taki wzdety mocno i wygladam jak w 4rtym miesiacu ciązy. Nie wiem jak to zmienic przed ciaza nie miałam az takiej dratycznej roznicy teraz masakra. Gdy juz mysle ze moj brzuszek wrocil do stanu sprzed ciazy mija te magiczne 2 tygodnie i mam znowu wielki tłusty oblsny brzuchol.

Gość fgfdgfhfgjkhkl
chcialo sie dziecka to sie ma...

Gość kukukuk
tez tak mam pomimo że nie rodziłam, wygląda to okropnie i źle sie z tym czuje

Gość kukukuk
to są po prostu nasze jelita zapchane tak jak pisałam wszystko sie zbiera w nich przez dwa tyg plus woda w organiźmie

Gość jak temu zaradzic
to jak sie tego pozbyc, fakt faktem im blizej okresu tym rzadziej sie wyproniam. MOgłabym brac jakies leki na to ale boje sie ze moje jelita sie roleniwią

Gość Bożenaaaaaaaaa
Miałam dokładnie tak samo jak ty, ale odkąd zmieniłam dietę wszystko wygląda inaczej. A mianowicie :P Jem dużo surowych warzyw i owoców, orzechy, słonecznik, nie jem słodyczy wyłącznie suszone owoce, najbardziej lubię daktyle są mega słodkie i zaspokajają apetyt największego chyba łakomczucha, a ja od zawsze takim byłam :] ogólnie jem mało mięsa bo wiadomo że jedzone go w nadmiarze nie wychodzi nikomu na zdrowie i gnije w jelitach. Większość problemów zdrowotnych na jakie uskarżają się ludzie wynikają z nieprawidłowej diety, ale nie do każdego to dociera, a wystarczy spróbować odżywiać się inaczej, zdrowiej a wszystko ustąpi jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :D Precz z czipsami, frytkami, słodyczami itd oczywiście wszystko z umiarem.

Gość jak temu zaradzic
Odrzuciłam cole, czipsy bo po nich odrazu ostaje wzdec, jem wiecej ryb z warzywami to jakos u mnie tragedia, ale starams ie cos dorzucac codziennie do kazdego posiłku. mysle jeszcze o lewatywie. Moze zaczac ja sobie robic. Tylko nie wime jak sie do tego zabrac

Gość Bożenaaaaaaaaa
Świetny pomysł !!! nie chiałam o tym pisac bo to dosc kontrowersyjny temt :) ale jesli sama chcesz to ja zachecam cie to tego 100 % sama korzytam z tego cudownego sposobu na świetne samopoczucie i nie tylko bo lewtywa niesie ze soba duzo korzysci. Przewertuj topic o lewtywach na kafe a napewno duzo sie o niej dowiesz i bedziesz wiedziała jak sie do tego zabrac, sama sie tam udzielam ale nicku nie bede zdradzac, moze sama sie połapiesz jak bedziesz czytac :] Polecam na poczatek lewatywe z siemiania lnianego bo jest bardzo delikatna, dobrze tez wspomagac sie prz letwatywach probiotykami zeby uzupełnic flore bakteryjna w dobre bakterie ktore tez sa wypłukiwane wraz z tymi złymi podczas lewatywy. Pocztaki moga byc trudne jak przy wszystkim ale nie zrazaj sie a po pewnym czasie bedziesz w tym ekspertem, gwarantuje :) Pozdrowionka.

Gość a czy po zrobieniu lewatywy
zawsze sie zdąży do wc.Np.robię lewatywe w łazience a wc mam osobno,kilka metrów od łazienki.Czy zdązę tam doleciec znaim lewatywa zacznie ziałać?????????????Po jakim czasie od zrobienia lewatywa działa? Czy dobra jest taka gruszka do lewatyw,taka gumowa?

Gość a czy po zrobieniu lewatywy
pytam się bo ostatnia lewtaywe miaalm robiona jako kilkulenie dziekco,a teraz mam 29 lat.