Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegro.plpl

Co jeśli sprzedający

Polecane posty

Gość Allegro.plpl

NIedawno temu siedialam na allegro, i kiedy mialam isc dalej gotować obiad syn wszedl na laptopa i niechcacy kliknął licytuj telefon po 316 zł! A do konca aukcji jest niecala godzina. Z tąd też moje pytanie czy sprzedawca uwzględni to że do niego napisalam eby odwolal moja stawkę . Co jesli aukcja sie akonczy a ja bede musiala zaplacic te 316 zł?! Czy jest możliwość zeby tego nie odwolal?Napisalam juz prośbę o to POMOŻCIE CO JA MAM ZROBIC?! to nie prowokacja

Gość kosmetyczka lalala
moze nie odwoływac jak chce

Napisałaś do sprzedającego, wyjaśniłaś jaka jest sytuacja i teraz pozostaje ci czekać na jego odpowiedz. Jeśli jest w porządku to poprosi cię o zwrot prowizji za wystawioną aukcję plus zwrot prowizji pobieranej przez allegro z tytułu sprzedanego przedmiotu bo wątpię, że zdąży w ciągu niecałej godziny odwołać aukcję - nie każdy siedzi przy komputerze i obserwuje zakończenie licytacji - i na tym koniec. Wystawi telefon raz jeszcze. Ale jeśli jest nieugodowy to masz problem :O

Aaaa, jest jeszcze nadzieja, że w ostatniej chwili ktoś przelicytuje cię, chociaż na to nie liczyłabym.