Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota 85 UK

Polka i Pakistańczyk, i moje obawy..

Polecane posty

Gość autorka musi byc bzydka
oj widać że to prowo :D nie ma kretynek które przy zdrowych zmysłach chciałyby takiego oblecha no chyba że autorka jesgt paszczurem

Gość Dorota 85 UK
brzydka :) nawet Anglicy probuja mnie poderwac, ale akurat to nie moj typ urody. "żona lorda z fiorda" byc moze sie myle, ale nie wydaje mi sie.

Gość asdfghjkl;
no tak... Polak to gorszy, lepszy Arab :o

Gość autorka musi byc bzydka
"nawet anglicy" ? ! :O a co to za wyznacznik? zapijaczeni paskudni angole w polsce każdą wyrywają... piękna to byś cbyła jakby lecieli na Ciebie skandynawowie + niemcy+polacy+obywatele beneluxu a nie jakiegoś trzeciego świata albo angole rude flaki

co jet z tymi polkami i pakistanami zwłaszcza w Anglii jak juz polka ma kogoś to Pakistana a oni je wykorzystują i mają pare na boku dlatego ich zdaniem polki sa bardzo łatwo wierne

Gość rogalik francuski
polki na wyspach to kretynki, angielski znają tak 'swietnie' jak ciapaci koledzy więc pasują do siebie, inteligentne piękne kobiety zostały w polsce

Dlaczego tylu ludzi tak bardzo bulwersuję się słysząc że ktoś chcę się związać z Pakistańczykiem albo Hindusem. Boli was to że jakaś zupełnie obca osoba wiążę się z nie Polakiem? Nie potrafię zrozumieć skąd to zbulwersowanie. Sama wyznaję zasadę niech każdy robi co chce.

Gość Marzena W.
Ten twój pakol miał być taki przystojny, a podobny jest do posterunkowego z "Rodziny zastępczej"! A te dwie to pewno jego siostry, bo na pewno nie żony, prawda?

Gość buahahahahaaaaa
Ktos tu napisal, ze nawet Angielki nie wiaza sie z Pakistanczykami, tylko Polki... hehehe ale sie usmialam. Co wyscie, z sufitu sie urwali czy co? Kto jak kto, ale Brytyjki szczegolnie sobie gustuja w Jamajczykach albo Pakistanczykach. Wystarczy sie tylko przejsc po ulicy, zeby zobaczyc, ze mloda Brytyjka prowadzi wozek z jakims mieszanym dzieckiem. Tylko, ze Pakole zenia sie z Brytyjkami dla wizy, a z Polkami z milosci. I nie pierdolcie mi tu farmazonow, ze zaden zwiazek mieszany sie nie udaje. Udaje sie, bo znam duzo takich zwiazkow polsko mieszanych, ktore przetrwaly i sa ze soba juz mnostwo mnostwo lat. To kwestia dogadania sie ze soba. Polki maja opinie dobrych i zaradnych kobiet oraz zon i matek. Dlatego wielu facetow na nas leci, a maniery nieczesto maja lepsze niz niejedn burak z Polski, ktorego spotkalam za granica. Wiec chlopaczki, wy zastanowcie sie nad soba i moze popracujcie nad swoimi amnierami, bo znam wiele zwiazkow z Polski, gdzie facet napierdala zone po pijaku. Ale jakos o tym nie mowicie... ciekawe czemu?

Gość ej tralala
Ostatnio w tv podawali, że Polka zakochała się w Pakistańczyku, wyjechała do niego do kraju, wyszła za mąż, mieli dzieci. Ale on ją ograniczał, traktował jak niewolnicę. I ona pomimo wielkiej miłości nie wytrzymała i uciekła z dziećmi do kraju. A on przyleciał sobie do Polski i ją nożem zadźgał, bo ona dopuściła się wg niego - hańby na jego rodzinie, uciekając. Koniec historii. No i na początku nic nie wskazywało na to, że by tak potrafił, póki ona nie wyszła za niego , nie wyjechała do Pakistanu z nim i nie przeszła na islam.

angielki z pakisami to patologia. one sa z patologicznych rodzin. jednka polki czescie sie brudza. niestety maja taka opinie i zasluzona. zadna fajna angielka nie wezmie polaka, a co dopiero muslima. zejdz na ziemie. ty chyba nie wiesz co sie dzieje w UK. EDL - i te sprawy. konczy sie tolerancja.

Gość ej tralala
a , ja mam znajomych Arabów ( Syryjczyk, Turek), ale ze względu na zasłyszane historie, traktuję ich tylko jako kolegów... także ludzi nie przekreślam, natomiast bałabym się związku z osobami z odmiennych kultur... nie chciałabym być celem zemsty rodowej...

Gość buhahahahaaaaaa
Prezesie, wiem dobrze co sie dzieje w uk, jestem tu 9 lat. Kazda brytyjka daje sie latwo poderwac na ulicy przez kazdego kolorowego. zwlaszcza w sobote,gdy taka brytyjka jest nachlana. I to nie sa jakies z patologii, po prostu normalne nastolatki,ktore sa chetne ne sex zawsze i wszedzie. Cytat: "zadna fajna angielka nie wezmie polaka" No pRezesie, jesli ty sam masz taka opinie o polskich facetach, ze zadna zagraniczna babka was nie wezmie, to dlaczego frustrujecie sie na Polkach,ktore jednak nie wybraly was tylko jakiegos obcokrajowca? Co kurwa mac komu do tego? Po tym co prezes napisal, widze, ze wy sami,polscy faceci, macie bardzo zanizone ego.

O maj gat przeciez Pakistanczycy sa BRZYDCY ;/ Maja fryzure obcieta od garnka...blleeeehhh Nie wiem na co on cie autorko poderwal....bo na pewno nie na urode ;/

Najbardziej mnie rozwala jak Polki wiaza sie z muzulmanami nie znajac zasad Koranu. A potem jak juz po ptokach,to dowiaduja sie ze dzieci musza byc wychowane na muzulmanow. Jak ojciec sie o to nie postara bo np zona zabrania....automatycznie wydaja na siebie wyrok smierci od rodziny meza. Oczywiscie Polki musza uciekac do kraju i sie chowac przed zemsta tych psycholi

no na pewno angielki sie daja poderwac brudasom na ulicy. a to ze mowia na nich pogardliwie paki to nic nie znaczy :( angielki sa latwe dla anglikow, a te brzydkie dla reszty. ogolnie polacy tam wziecia nia maja :( u tych fajnych. te rapszle to biara pakolo moze, bo polacy nie ruchaja byle ruchac.

Gość Ju ju he
Ty autorko Nawet jeśli żona lorda jest facetem to ja nie jestem i myśle ze sie szmacisz i wstyd mi za taka kur we (i ze mozesz sie przyznac ze jestes polka )jak ty która daje pakistanczykowi A nad małżeństwem nie popracuje Łatwiej szpary dać co ? Przystojny pewnie jak i ty "ładna " Sam pakistanczyk wychowany w eu powiedział ze to najbardziej zakłamany i wredny naród świata

ten koles jak sie dowie to juz psychicznie bedzie spalony w stosunku do kobiet. pracujesz a tu ci sie puszcza z jakims gnojem. te gnoje maja czasami wuchte kasy. ale ze kasa jest to odrazu latwa :(

nie psuj zycia dziecku swojemu. jak ci nie wstyd? z pakolem? przeciez ile ty go znasz? powinnas sie wstydzic. mam nadzieje, ze twoj maz otrzyma prawa do dziecka po rozwodzie a ty bedziesz sie mogla kurwic z pakolami.

Gość Soso1423
Jestem od 10 lat żona hindusa i jestem szczęśliwa. Mamy wspaniałego syna , mąż na utrzymuje bo przekonał mnie zeby poszła na studia a nie pracowała na sprzataniach jak każda Polka na obczyźnie. Zawsze mi mówił ze z wykształceniem bedZie mi lepiej w życiu i nie chce żebym kogoś kible sprzatala. Mam wspaniałego męża. Muzelumanow nie trawie wiec z pakistanczykiem bym sie nie związała. Mam wspaniałych teściów którzy by życie za mnie oddali ale mimo wszystko hindusom w Europie palma odbija. Natomiast Ci mieszkający w Indiach są naprawdę bardzo kulturalnie i pomocni. Ale mimo wszystko są ludzie wartościowi wiec nie wsadzajcie każdego do jednego worka!!

Mam męża Pakistańczyka (póki co tylko ślub islamski), a moim najlepszym przyjacielem jest Hindus, na którego mogę liczyć w każdej sytuacji. Autorko tematu, jeśli jesteś bardzo nieszczęśliwa z mężem to może warto się rozwieść, ale nie myśl tylko o sobie i o własnych potrzebach, pomyśl także o dziecku, które potrzebuje obojga rodziców. Nie zamierzam prawić Ci jakiś wykładów na ten temat, chciałabym tylko, żebyś o tym pomyślała. Co do Twojego "kochanka"... naprawdę trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo jak mogę oceniać nie znając danej osoby. Nie wiem czy poszłaś z nim do łóżka czy nie, aczkolwiek pamiętaj - Żaden religijny Muzułmanin nie pójdzie z kobietą do łóżka bez ślubu w ich obrządku. Jeśli ten jest chętny to być może chce Cię wykorzystać, druga sytuacja - jeśli nie urodził się tutaj, to lepiej abyś wybadała jego sytuację wizową, bo wielu takich facetów wykorzystuje panny dla wizy. Kolejna sprawa - poznaj jego rodzinę (ciekawe czy w ogóle wspomniał jej coś o Tobie). To bardzo ważne. W Pakistanie, w Indiach rodzina znaczy więcej niż myślisz, słowa rodziców mają naprawdę wielką wartość. Uwierz mi, znając rodzinę partnera, możesz się wiele dowiedzieć o nim samym. Błąd Polek wiążących się w Pakistańczykami polega na braku ostrożności i rozsądku. Tak, kobiety zostają zaślepione miłością, gubią zdrowy rozsądek, a potem płaczą, że zostały wykorzystane. (W gruncie rzeczy same są sobie winne) Z góry zaznaczam, że nie każdy jest taki sam, nie każdy Pakistańczyk będzie chciał Cię wykorzystać (osobiście znam wiele szczęśliwych związków Polka - Pakistańczyk), aczkolwiek jest dużo takich cwaniaczków, z czego sporo z nich świetnie się maskuje. Rada ode mnie - bądź ostrożna. Powodzenia!

PS. I niech mi nikt nie mówi, że Angielki nie dają się poderwać brązowym, bo nawet ostatnio w pewnym klubie (w Londynie) widziałam jak Angielkę dwóch brązowych "obróciło" + jeden czarny, do tego ta sama się pchała w ich ramiona i wieszała na szyi. Jeśli mówicie, że Brytyjki nie są łatwe to chyba nie widzieliście jak imprezują w klubach, co i z kim tam robią. ;)

Gość Armataaaaaaaa
a co was kurwa obchodzi jak wyglada ten facet czy autorka?? czy swiat sie kreci jedynie na "ryju" i wygladzie "dziuni"? cos ja musialo w nim zauroczyc, zaintrygowac, rozkochac. jej sprawa z kim sie zwiaze a nie wasza, a jak chcecie czepiac sie czyjegos wygladu to sami luknijcie w lustra ale szybko bo po 3sekundach pekna na drobniutkie kawaleczki :D

Gość Mr. BombaX
nie r00chajcie polek polacy! one sa obleśne, tanie, głupie i brzydkie! japonki, norweżki i holenderki lepsze są! najgorszy element i margises świata polki r00cha za granicą!!!!!!!

Gość onawi
ja bym nie mogla miec mieszane dziecko......biali powinni trzymac sie z bialymi,muzulmana chodzi o zawladniecie swiata dlatego rozprzestrzeniaja sie wszedzie to jak cyganie tylko niestety 100 razy gorsi.....smierdza obrzydliwie a to nie dlatego ze sie nie myja,to ich jedzenie i pot o spermie nie wspomne.....kobieta araba tez zaczyna smierdziec dlatego czekaja z sexem tak dlugo a naiwne kobiety odbieraja to jako szacunek......

Gość O__________________O
Brak mi słów. Wstyd i hańba. Nie mogę uwierzyć, że teraźniejszy, polski naród jest tak głupi i niedorozwinięty. Wystarczy poczytać wasze wypowiedzi na forach. Toć to małpy są mądrzejsze. Gratuluję rozumu.

Gość Katjaaaa84
Mr. BombaX - Hmm... tylko coś te Japonki, Norweżki itd. nie chcą na Was lecieć i wcale się nie dziwię, bo większość Polaków to panowie z dużym brzuchem, piwem i pilotem w ręku. Do tego jesteście strasznie nuuudni, nie dbacie o sobie, myślicie, że baba za was wszystko zrobi, sami siedzicie całe dnie przed telewizorem lub komputerem. Nie, wcale nie jestem w związku z żadnym Muzułmaninem... Mam męża Chrześcijanina, z Hiszpanii. Zdecydowanie mówią NIE większości polskim panom. I narzekajcie, że Polki wolą obcokrajowców. Widocznie mają powód. To świadczy tylko o tym, że polscy panowie nie potrafią spełnić podstawowych wymagań przeciętnej kobiety. Gdyby było inaczej, nie szukalibyśmy partnerów za granicą. Wybaczcie, byłam w związku z czterema Polakami... Niewiele było cech, które ich różniły.

Gość sdfghjk
a skad zes wytrzasla Hiszpana?