Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstancja anna 672

romans z żonatym

Polecane posty

Gość konstancja anna 672

Witam! Mam 18 lat zacznę może od początku. W pażdzierniku zaczęłam robić kuras prawa jazdy. Napisze od razu mam romans z instruktorm. Zaczęło się od tego że mieliśmy zawsze ciekawe tematy do rozomowy samo jakos tak wyszło że umówiliśmy się na kawe. Nasze spotkana przerodziły się w romans na początku nie przyznał mi się że ma żone i 2 dzieci on ma 30 lat. Ja mam też mam chłopaka jestem z nim ponad rok ale aktualnie pracuje za granicą. Poczułam się samotnie i może dlatego doszło do tego romansu tylko że nie chce nic więcej po za spotkaniami na sex. Napoczątku mi to pasowało ale chyba się w nim zakochałam:( Moj chłopak nie długo wróci do Polski i sama nie wiem co mam zrobić wiem że nie zostawi żony dla mnie a zresztą nie przyznałam się mu że coś do niego czuję. Nie wiem co mam robić... pomocy!!!

Na takie postępowanie jest jedna odpowiedź- jesteś nierozsądna(głupia).Tylko młody wiek może Cię trochę usprawiedliwić.

Ale w czym mamy Ci pomóc? Świadomie i dobrowolnie weszłąś w ten romans On Ci nic nie obiecywał Byłaś tylko zabawką Żony jak powiedział nie zostawi No i co dalej?Młoda jesteś i naiwna Dorośniesz może zmądrzejesz

Gość kalina jądralska
jesteś jeszcze dziecko idź zapytaj rodziców o radę :)

Gość stara a głupia ewa33
poproś kolesia, żeby ci słownik pod choinkę kupił. Tyle mniej z tego dobrego.

Gość zzzzzzanim zrobisz pomyśl
Zostaw go jak najszybciej ! bylam w podobnej sytuacji , ale jestem starsza . Im szybciej to skończysz tym lepiej i mniej będzie bolało ..