Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadwefdwe

PROBLEMY ŁÓŻKOWE

Polecane posty

Gość sadwefdwe

Facet ma 28 lat, ja 21, jest moim pierwszym facetem z którym uprawiałam seks. Kochamy się jest super. Kiedy się rozbieram, lub siedzę na nim zawsze mu staje i w ogóle bardzo łatwo i szybko potrafię doprowadzic do tego zeby mu stanał, podczas seksu jest podniecony, tylko... on moze baaardzo długo... a ja nie.Kochalismy sie prawie 15 minut ja juz siły nie miałam, a on jeszcze nie miał wytrysku. Nie wiem, czy to ze nie moze sie spuscic zalezy od tego,że np był wtedy po alkoholu lub zdarza mu sie wypic wiecej?Poza tym ciegale ma stresy w pracy...

Gość kalina jądralska
podrzuć go do mnie po świętach :P;)

Gość m nmnddfd
co ty pitolisz , 15 minut i juz nie mozesz ? a facet ma sie spuscic w 15 minut ? zartujesz ? masz pojecie o secie jak swinia o gwiazdach

Gość to ile ty sie chcesz kochac
dziewczyno ?? 3 minuty ?? jestes przyzwyczajona do młodzików , którzy kończa po paru minutach heh jak ci sie trafił normalny facet to uznajesz to za problem łózkowy :)

Gość sadwefdwe
to ile seks powinien trwac?moze moj facet wiecej czasu potrzebuje zeby sie spuscic..

Gość jak po 15 minutach masz dosyc
to ty sie dziewczyno nie bierz za seks, to nie dla ciebie :)

Gość ja też lubię długo
u mnie po alko też trwa to dłużej, a to z uwagi na znieczulenie jakie wywołuje alko. A jak wywalę naprawdę sporo, to mam problemy żeby wogóle dojść.

Gość kalina jądralska
ja dlatego daję szczerze kielicha mojemu m :D jak się chłop zatnie na bani to i godzinę dziobie:D mmmmm miodzio :P

Gość sadwefdwe
wiecie co, w tych wszystkich erotycznych filmach to faceci dochodza w 10 minut... wiec myslalam,ze w realu tez tak jest ;) nie jestem doswiadczona w tej kwestii