Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mi 18

Czy wysokie szpilki wyglądają śmiesznie na niskiej dzewczynie?

Polecane posty

Gość Mała Mi 18

Tak mi ostatnio koleżanka powiedziała, że wyglądam jak na szczudłach a przez to jeszcze na niższą niż w rzeczywistości :( A ja mam tylko 152cm, czasami założę buty z paltformą, które podwyższają mnie o 15cm... Na dodatek mój chłopak ma 187cm, więc chcę bardziej pasować do niego. Ale koleżanka powiedziała, bym nie nosiła tak wysokich szpilek, a przecież kilku cm obcas nic mi nie da, nawet nkt nie zauważy różnicy. Choć faktycznie jestem szczupła, drobna, dają mi nawet 14lat więc może mi nie pasują te obcasy,,, co robić

Gość Facetmensamiecx
masz faceta więc spjerdalaj stąd, to forum dla nieszczęśliwych prawiczków

jezeli Ty dobrze czujesz sie w takich butach to olej kolezanke,mozliwe ze powiedziala to zlosliwie

chciala ci dosrac i tyle, najlepiej wlasnie szpilki wygladaja na niskiej, sprawia sie wrazanie wyzszej i tylko niska moze sobie pozwolic na super wysokie obcasy, a kolezance powiedz niech sama wskakuje w kapcie jak ma jakis problem sztacheta wysoka

Gość Serafina_90
Też po obserwacjach doszłam do takiego wniosku, ale tak naprawdę nie zaprzątam sobie tym głowy. Niektórzy uważają, że wysokie dziewczyny nie powinny nosić wysokich obcasów, a wiele dziewczyn ma to w dupie i dobrze. Żeby faktycznie nie było efektu jak na szczudłach, a jednocześnie żebyś nie wyglądała jak małe dziecko, możesz nosić wysokie obcasy i długie spodnie, które trochę te obcasy przykryją. Jednak wiadomo, że zbyt wysokie szpile nie są też zdrowe. Zła postawa, skracające się ścięgno Achillesa, to może sprawić, że jeszcze zmalejesz i za jakiś czas będziesz miała poniżej 150 cm. Wyobrażasz to sobie?

Gość stella23
e tam, zobacz taka Christina Milian, tez jest drobna a w szpilkach wyglada zabojczo. Nie sluchaj kolezanek, ich krytyka czesto jest podszyta zazdroscia.

Gość Mała Mi 18
Dzięki dziewczyny, fajnie, że tak uważacie :) a koleżanka ma 160cm ale w ogóle nie nosi szpilek.

Gość piję kawę
jimmy choo powiedział, że robi szpilki dla wysokich kobiet bo to one wyglądają w nich najlepiej. Ale nikomu nie zabronię noszenia wysokich obcasów. Chociaż 15 cm to przegięcie moim zdaniem. Sorry, ale i tak wszyscy widzą, że jesteś niziutka, tyle, że w niebotycznych butach ;)