Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia jakaś tam

Kocham swojego chlopaka, ale napisał do mnie były i już serce bije szybciej

Polecane posty

Gość głupia jakaś tam

Co za głupie uczucie, mam chłopaka, kocham go, a od pewnego czasu pisze do mnie mój były, a ja zamiast nie odpisywać to odpisuje, można powiedzieć, ze flirtujemy, czekam na wiadomosci od niego, choc nasz związek zakonczył się przez niego, bo wyciął mi niezły nr, to ja zachowuje się jak gdyby nigdy nic, jak dobra kolezanka. Nie wiem co ja mam w tej glowie, to jest silniejsze ode mnie, jestem pewna,ze kocham swojego obecnego faceta, nie mogę bez niego zyć, ale były kusi i jednoczesnie go nienawidzę

Gość njksnc,jsfr
daj sobie spokoj z bylym, pomysl jak moze sie czuc twoj obecny chlopak, fajnie by ci bylo jakby twoj chlopak flirtowal z twoja byla?a tak w ogole skoro wywinal ci niezly numer to nie widze sensu

Gość 54352
Zgadzam się z przedmówczynią. Po co zawracasz sobie głowę byłym skoro kochasz obecnego???

Gość marian z usa
No bo ten twoj były ma ochote na seks, chcce mu sie rouchac, ale nie moze znalesc sobiue nowej dziewczyny, dlateo Ciebie nęka. Zawsze tak jest, sam jestem facetem i wiem co pisze, bo sam tak robiłem. Były chcce cie przelecieć, nabić na swoja mała dzide i tyle. Daj se z z nim spokoj i tyle. Ablo 2 - gie rozwiązanie, mozesz ruchać 2 - ch , tylko tak żeby ZADEN Z NICH SIE NIE DOWIEDZIAL.

Gość głupia jakaś tam
Nie chce się ruchac z nim, ale nie rozumiem skąd u mnie tyle entuzjazmu i radosci z jego wiadomosci. własnie napisał jakie mam plany na wieczór...Boze zwariuje

Gość marian z usa
spierdaaj z tmy lubie to !!! dalej linki do pedofilskich stron, sprawa zgloszona na policje !!!