Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadwefdwe

MOJE PROBLEMY

Polecane posty

Gość sadwefdwe

zawalam studia, nie przejde pierwszego roku ( studiuje dziennie) - nie mam pieniedzy - choruje powaznie na problemy żołądkowe ( wrzody) - mam faceta, którego kocham, aczkolwiek jestem toksyczną partnerką, ciagle podejrzewam go o zdrady lub boje sie,że odejdzie - nie robie nic dla siebie - wynajmuje mieszkanie z kolezanką, która dokucza mi i wywyzsza sie - czuje sie cholernie samotna, nic nie warta i przygnebiona - moja ciotka (chrzestna) wtraca sie w moje zycie, w moje studia

Gość śnięęty Mikołaj
zawalam studia, nie przejde pierwszego roku ( studiuje dziennie)-----za czesto i za dlugo przesiadujesz na kafe - nie mam pieniedzy---- jw - choruje powaznie na problemy żołądkowe ( wrzody)-----jw - mam faceta, którego kocham, aczkolwiek jestem toksyczną partnerką, ciagle podejrzewam go o zdrady lub boje sie,że odejdzie -----jw - nie robie nic dla siebie-------jw - wynajmuje mieszkanie z kolezanką, która dokucza mi i wywyzsza sie----wyslij ja na kafe - czuje sie cholernie samotna, nic nie warta i przygnebiona-----za czesto i za dlugo przesiadujesz na kafe - moja ciotka (chrzestna) wtraca sie w moje zycie, w moje studia----wyslij ja na kafe proste? proste :classic_cool: