Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam stracha

Ale mam stracha...

Polecane posty

Gość ale mam stracha

W styczniu lece sama do Anglii. Boję się trochę;/. Nigdy jeszcze sama nie lecialam. Powiedzie mi jak mogę się odstresować przed lotem?? Boje się ze się zgubie gdzieś na lotnisku, wsiąde nie do tego samolotu... Ogólnie mam jakaś schize;/

Gość marian z usa
ale masz kurwa problem... To tylko przelot samolotem, ja sam polecialem do uk i do pracy tam tez sam, nikgo nie znalem nawet. A ty tylko samolotem lecisz a tam na miejscu juz na ciebie znajomy albo rodzina czekaja. Wiec wez kurwa nie przesadzaj cipko !!! nie masz pojecia co to znaczy leciec sameu wciemno nie znajac nikogo , to dopiero jest hardocre, :P pizda jestes i tyle !!!

Gość ale mam stracha
ale ja tam lece pić sperme z algierskich kutasów i boje sie hiva .....

Gość marian z usa
no to wszystko zrozumiale ;] . Wtakim razie boj sie hiva i Boga szmatoo !!!

Gość ale mam stracha
Dziekuję za wyzwiska, obeszlo by się bez tego;/ A powiedzcie mi jaki zwroty po angielsku mogą mi się przydać na lotnisku? Nie pytam o te podstawowe. Tylko np o co moga pytac na lotnisku w Anglii

Gość ale mam stracha
16:36 to podszyw... Jakby ktoś się nie domyślil;/

z tym lotem nie będzie tak zle tyle ludzi lata dokoła a co do zwrotów na lotnisku to na bilecie masz napisane numer odlotu na lotnisku na telewizorze przed stanowiskiem do odprawy wyswietli sie ten numer i tam będzie odprawa potem na bilecie bendziesz miec napisane albo ci powiedzą w którą bramke w który numer isc i tego numeru sie trzymaj on cie zaprowadzi do stanowiska przd wejciem do samolotu nie jest to nic strasznego i tak samo na Angielskim lotnisku numer lotu bendzie pokazywany na telewizorach powdzenia

Gość Ja sie boje latacc
i dlatego jeszcze nigdy niczym nie leciałam :D

Gość ale mam stracha
Dzięki mariczka marika. A o co mnie mogą np zapytac na lotnisku w uk?

Gość ale mam stracha
W dodatku lece w piatek 13:D ale przesądna nie jestem.

nic cie nie bedą pytać to nie te czasy jak sie przechodziło w Dower przez granice i zadawali pytania teraz pokazujesz bilet dowód lub paszport

a co do latania to napewno będziesz mieć dobre wspomnienia start jet fajny wś ze sobą albo gumy do żucia albo MP3 bo tam w górze to uszy czasami przytyka mi pomagały gumu do żucia a gdzie dokładnie lecisz jak mozna zapytać???

Gość ale mam stracha
Lece do Londynu. Słyszałam ze czasem pytają na ile się przyleciało, do kogo i takie tam. Ja juz lecialam samolotem ale to bylo juz dosc dawno.