Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

jak to jest?? do dziewczyn które sa lub byly w ciazy

Polecane posty

witajcie mam pytanie w srode robilam est wyszedl poztywny dzis tydzien jak nie mam miesiaczki ale powiem tak szczeze ze nie mam zadnych objawowo od czasu do czasu zaboli brzuch lub zakulje jajknik.. no chodze czesciej siusiu ale nie tak czesto... czy jest ze mn aok?? dopieor po niedzieli ide do lekarza..i jak jest ze sluzem?? czasem mam go duzo a czasem mniej bezwonny mleczny i lekko klejacy czy taki powinien byc?

Gość no ro yo
dwie ciąże i brak jakichkolwiek zmian na początku. Wyluzuj to normalne.

Gość małamamam
ja nie miałam żadnych objawów z tych popularnych, jedyne co to tkliwe sutki, rosnący brzuch, kopiące dziecko i w ostatnim tygodniu przed porodem lekka zgaga wieczorem jak za późno zjadłam kolację

Gość dfdfdfggsd
wiecie co pytania dzisiejszej "mlodziezy" to mnie rozwalaja ;/

Gość mnbsfg434mdsf
ty sie ciesz ze jeszcze nie masz objawow bo jak sie zaczna mdlosci i zyganie to bedziesz miec dosc ;p w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow, w 2 zaraz po terminie @ wszystkie naraz. Sluzu moze byc mniej lub wiecej, ja osobiscie na poczatku mialam minimalnie, a po 14 tyg musialam wkladek uzywac bo bylo tegostrasznie duzo. Powiniem byc bezbarwny albo bialawy, moze byc wodnisty lub gesty, problem zaczyna sie gdy zaczyna miec inny kolor np zolty albo rozowawy i zaczyna brzydko pachniec. Nic sie nie martw, a jak bdziesz u lekarza to wypytaj go on ci powie wszystko.

mnbsfg434mdsf-tak napewno zrobie bede pytac o wsyztsko. ja sie ciesze ze ie mam zadnych objaowo i tak bym chciala cala ciaze prechodzic:)

Gość mnbsfg434mdsf
pamietaj najwazniejsze to pozytywnie myslec i nie stresowac sie a wszystko bedzie dobrze i za pare miesiecy przytulisz swojego maluszka;)

Gość 10 dni po terminie
@zaczely sie bole głowy,tylko takie objawy mialam nic wiecej