Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka0071

Powod do bycia samotna?? PYTANIE GLOWNIE DO FACETOW

Polecane posty

Gość kasienka0071

Witam was, drogie Panie i drodzy Panowie, Otóż mam problem i chcę was spytac o zdanie, cos mnie naszlo na refleksje. Otoz mam 22 lata, z tego co słyszę (i sama widzę), dosc fajna ze mnie dziewczyna (podobno niezle poczucie humoru, waga w normie, długie włosy-zadna tam pieknosc ale brzydotą raczej nie grzesze), ale wciaz jestem sama. Swiadomie badz nieswiadomie odpycham kazdego kto 'staje' na mojej drodze.A przeciez jak kazdy czlowiek pragne miec kogos bliskiego przy sobie. Powod moze wydac sie prozaiczny, a nwet banalny. Otoz mam kompleks. Jaki? Mam krzywy kregoslup. Mam skolioze i to jest to na czym sie caly czas koncentruje. Jak sie z kims spotykam i czuje ze mogloby dojsc do czegos blizszego, to po prostu spier****lam. Bo nie wyobrazam sobie zeby ktos mial dotykac lub ogladac moje krzywe plecy. Panowie czy ktorys z was mial taka sytuacja, spotykal sie z dziewczyna ktora miala krzyway kregoslup ale sie tegowstydzila? Jak reagowaliscie?

nei przesadzaj teraz duży procent społeczeństwa ma skoliozę choroba XXI wieku, mi nigdy przez myśl nei przeszło sie tym martwić ze wzgledów estetycznych :)

Gość kasienka0071
fiku mikuuu ale moze u ciebie prawie tego nie widac u mnie jest to duza skolioza i widac ja np jak sie mocno schyle

Czy już po lepszym poznaniu, kiedy już chcecie oddać się namiętności mówisz facetom że masz taki kompleks? Widzisz, jeśli się nie poddasz - to spotkasz faceta który Ci powie "Dziękuję za szczerość. Kocham Cię taką jaka jesteś, skolioza nie ma znaczenia". To właśnie będzie TEN :)

Gość kasienka0071
hmmm u mnie jest tak ze po zazwyczaj paru no czasem kilkunastu randkach przeczuwam juz ze juz niedlugo rpzyjdzie czas na seks, wiec odwracam kota ogonem i mowie komus ze nie chce go ranic ale nie pasujemy do siebie itd. Nie wiem jak to dokladniej wyjasnic. Moze boje sie 'emocjonalnie obnazyc ' przed kims do konca i dlatego zamykam sie sama ze soba z moim problemem (:(

Gość gdhfghfjhkjl
przeciez dupska nie mussiz dawac, nie masz obowiazku dawania dupska jak nie ejstes zona...

Gość mały odkrywca
dokładnie, nie skupiaj się na seksie tylko na spotkaniu faceta przy którym będziesz czyła się bezpiecznie że tak powiem emocjonalnie, przed którym będziesz mogła się otworzyć i opowiedzieć mu o swoich wszystkich bolączkach.

Gość kasienka0071
maly odkrywca, wlasnie tu chodzi o to ze nie skupiam sie na seksie gdyz przez moje kompleksy zwyczajnie do niego zazwyczaj nie dochodzi. no ale chyba masz racje, bede musiala sie przelamac i jesli na kims mi bedzie zalezec to szczerze pogadam

@fiku Odpisalem w Twoim temacie. @autorki Piszesz "wiec odwracam kota ogonem i mowie komus ze nie chce go ranic ale nie pasujemy do siebie itd" Widzisz, strach przed odrzuceniem. Boisz się powiedzieć im prawdę. Wiec wiesz czemu jesteś samotna - bo boisz się odrzucenia przez tą wadę kręgosłupa. Zamiast zaryzykować - uciekasz. Więc, nie pytaj facetów czemu jesteś sama. Tą decyzję podejmujesz sama. Ze strachu, ale sama.

Gość niekonieczny
siedzący dużo przed komputerami zazwyczaj mają krzywe kręgosłupy.

Gość kasienka0071
Jacku, Nie pytam czemu jestem sama ale moje pytanie to Czy faceci zwracają na to uwagę na takie 'szczegóły', Dziekuje za tę wypowiedź chyba dała mi do myslenia

Nie wiem jak inni - mnie tego typu wada przy silny uczuci absolutnie by nie przeszkadzała. Nie chcę podawać szczegółów, napisze jednak że moja żona ma pewne drobne defekty urody fizycznej (niewidoczne w ubraniu) i nie przeszkodziły mi w ślubie, małżeństwie. Pamiętaj proszę o tym, że każdy jest inny - jeden się roześmieje i pokocha Twoją skoliozę, drugi ucieknie, trzeci się rozpłacze a czwarty może dostać wymiotów. Chodzi o to żeby dać szanse kilku i sobie aby znaleźć tego który pokocha Cię całą!

Życzę Ci więcej odwagi. Kto nie ryzykuje - ten nie wygrywa. Dobranoc i miłych snów!

Gość kasienka0071
masz rację. dziekuję.