Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjsdjaf

Ale wtopa użytkowniczki kafe :D Czy mi się zdaje czy nikt nie zauważył?

Polecane posty

Gość kjsdjaf

w tym temacie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5057802&start=0 W dyskusji bierze udział sporo osób między innymi Kaiovas i KSU Bieszczady ( ten złamas co tak dużo i głupio przeklina :P ) I nagle pada pytanie [16.12.2011] 22:03 [zgłoś do usunięcia] Whiskacz Niedobry kto ma gitarę?? Użytkowniczka odpowiada [16.12.2011] 22:04 [zgłoś do usunięcia] Kaiovas Ja A dwa posty dalej chyba zapomniała się przelogować, zwróćcie uwagę na końcówki EM i na charakterystyczne kurwa jego mać [16.12.2011] 22:07 [zgłoś do usunięcia] Kaiovas Kiedyś miałem, ale przepiłem. K**wa jego mać dobra gitara całkiem była Ale chyba nikt nie zauważył tej wtopy :D :D :D Kaiovas to KSU !!

Gość kosińska m.
matko, ale jesteś żałosny/a, nie masz swojego życia?

Gość A kogo to obchodzi??
Wez sie ogarnij bo chyba ci sie nudzi za bardzo.

Gość mkimimimi
SPALIC GO NA STOSIE A PRZEDTEM WYKASTROWAC:classic_cool:

Gość hehe no faktycznie
kaiovas to ksu :D ale że ci się chciało grzebać :o

Gość kjsdjaf
niechcialo, to na pierwszej stronie tematu jest a lubie Ss wiec zajrzalam co pisze ciekawego. przelotem czytalam i nawet musialam doczytac pozniej bo tylko to kurwa mac w wypowiedzi kaiovas mnie zdziwilo ze takie slownictwo, po chwili patrze na koncowki meskie jakie uzyla i tak przeczytalam juz po kolei, nic dodac nic ujac wtopa jak talala

Gość ja też to zauważyłam
ale mam czasem podejżenia że ten ss to jedna wielka sciema.Bo podobno on zna tego ksu bieszczady i rozmawiają ze sobą ,to niby co to znaczy? Skoro kaiovas to ksu to ss to chyba też osoba zmyślona...Wogule to jakieś jebusy niby ss ma w dupie kaiovas, ale ona wszystko wie o nim i jego znajomościach, tu ja beszta ale zwierza się niby z wszystkiego..jedynie ich zdjęcia są wiarygodne.Ale może to jedna osoba zmyśla np kaiovas o ss i pisze jako on, ona i inne osoby? W każdym razie to dziwne...

Gość ona tylko 15 kilo starsza
ale kurwa macie problemy, a już szczególnie ten nołlajf tropiący cały dzień wpadki forumowiczów :D

Gość ja też to zauważyłam
Skąd wiesz że cały dzień? Poprostu zauważył to napisał. Tak Ci to pzreszkadza,a ja inni robią w bambuko to jest ok?

Gość ona tylko 15 kilo starsza
następna co nie ma innych problemów w życiu. to TYLKO kafeteria, kpw? kurwa jego mać :D

Nie od dziś wiadomo, że tamto towarzystwo to banda idiotów. A raczej dwóch idiotów o paru nickach :D Żałose.

Hahahahaha... Kim trzeba być, żeby bawić sie w projekty na forum. Wygarne mu to na gg, bo tak... mnie tez podrywał :D Kciukiem myśli, że jest jedyna a kolo rwie kogo się da.