Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjsdjaf

Ale wtopa użytkowniczki kafe :D Czy mi się zdaje czy nikt nie zauważył?

Polecane posty

Na pewno, mam jego gg mogę nawet podac numer ;) Długo pisaliśmy, ale to zakłamany cham i damski bokser, ostatnio mi napisał, że mi morde obije i tyle z zauroczenia pozostało.

nie, pisalam tylko o tym, ze po smierci swojej niby ukochanej rwie co sie da i maha chvjem na prawo i lewo. te kilka slow prawdy sprawilo, ze mnie "znielubil". zreszta nie obchodzi mnie ten prostak :o jestes kolejna ktora sie nabiera na jego bajeczki, az mi ciebie zal :D no ale przekonaj sie sama 🖐️

ze mna tez bylo, ze podobne tabsy, ze styl, ze to, ze tamto... haha... ale oczywiscie, ze w tej chwili mnie nie posluchasz. przejedziesz sie i juz 🖐️

Gość żałosneee..
Kurwa czy wy pojmiecie w końcu że SS, Kaiovas i KSU to jedna i ta sama osoba?

malo wiarygodna, bo nie lubiana przez ogol. coz, przywyklam, a teraz spadam, jakos nie chce mi sie debatowac o tym typie, ktory zreszta juz raz mial bana, dowiesz sie zreszta dlaczego... 🖐️ 523..47 ;)

malo wiarygodna, bo tepa i wymyslasz bajczki, zeby sie pochwalic jaka to fajna nie jestes. a jestes marnA i zalosna, do tgo tłuk, bo ortografii nie znasz. dziwne że go nie ma.. ja bym sie zaraz odezwała:D

a wiec podrywaj dalej prostaka, ktory [po smierci kobiety puszcza sie coraz to z inna. ja tego smiecia nie szanuje :) a pokazac nic nie chce, od trzech miesiecy jestem z innym w zwiazku i to bardzo szczesliwym i bez przeszlosci. wspolczuje, ze ty musiesz brac resztki po zmarlych, bo fajni faceci cie omijaja szerokim lukiem. zegnam 🖐️

zycze ci abys bolesnie przejrzala na oczy, zreszta tak bedzie :) a teraz wracam do swojego faceta, ktorego przynajmniej mam u boku :D a ty idz sie gzic na gg, czy tam maila, bo taki,m jak ty tylko tyle pozostalo :) 🖐️

Gość Ja myslę że Nox ma racje
To co pisała jest prawdą, i każdy kto ma rozum skojarzy fakty i załapie po czasie sprawę