Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminkowafanka9

czy to jest 100%?

Polecane posty

Gość muminkowafanka9

czy wynik b-hcg jest wiarygodny na 100% czy moze byc bledny wynik nie wiem cokolwiek?

zależy o co pytasz? Jeśli pozytywny to 100%(no chyba że w laboratorium podmienili próbki, co w dzisiejszych czasach jest mało realne), negatywny zależy kiedy zrobiony

Gość muminkowafanka9
negatywny mi wyszedl po miesiacu od ostatniego wspolzycia. mimo to mam skape okresy i bol piersi wiec nie wiem czy zawierzac becie w 100%?

Gość możesz być spokojna
nie jesteś w ciąży

miesiąc od stosunku na 100%. Skąd pomysł, że skąpe miesiączki to ciąża? Prędzej zaburzenia hormonalne

Gość muminkowafanka9
a bo tu dziewczyny pisza ze w ciazy przez pierwsze 3-4miesiace moga wystepowac skape krwawienia przypominajace miesiaczke . dlatego mam obawy:(

Gość nnaa
beta na 100% wykryłaby ciążę po miesiacu od seksu. Skąpe okresy i ból piersi wskazuje raczej na problemy z hormonami. Umow sie do gina.

Gość muminkowafanka9
ok umowie sie niedlugo . dzieki dziewczyny

NO TYLKO TE CO sa chore i nie moga ciazy donosic ma plamienia, a te co boja sie powiedziec rodzicom, to krwawia w ciazy ,hee wymowka glupia

Gość muminkowafanka9
rozne sa opinie . wiekszosc dziewczyn mowi mi ze krwawienia w terminie okresu nie wykluczaja ciazy wiec no nie wiem co myslec

Gość nnaa
krwawienia akurat nie wykluczają bo tak się zdarza czasem ale beta jest w pełni wiarygodna więc wyluzuj.

Gość ty chyba masz coś z głową
:O dociera do ciebie, że test z krwi zrobiony miesiąc po stosunku daje 100% pewności? chyba nie bardzo dociera z tego co widzę:O strasznie ciężki przypadek z ciebie:O

Gość muminkowafanka9
ej no sory wypraszam sobie , sama masz cos z glowa . OK . beta jest na 100% WIARYGODNA_ ROZUMIEM!!!!!!!!

no ale co sobie wypraszasz? klepiesz jak potłuczona ciągnąc ten temat od czasu, gdy prawie 2 godziny temu dostałaś odpowiedź, że beta daje 100% pewności to chyba nie świadczy najlepiej o stanie twojego umysłu:O nie sądzisz?

Gość muminkowafanka9
nie sadze, ok dostalam rozumiem ale to nie powod zeby mnie oceniac Bogiem nie jestes , narka

hehe zabawna jesteś:D od kiedy to Bóg ocenia czy ktokolwiek z nas ma coś z głową nie teges?;)