Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasdas

Podziekowanie dla kobiet

Polecane posty

Gość sasasasasasdas

Mam dosc nietypowy problem. Jestem 30-letnim mezczyzna, zadbany, dobrze zarabiajcy, wyglad ponad przecietny, wysoki, kulturalny i singiel. To wszystko powoduje ze jestem dla kobiet dobra partia i ciagle jestem przez nie "podrywany", oczywiscie podrywany we wlasciwy dla kobiet sposob. Problem polega na tym ze jestem singlem i chce nim pozostac, nie interesuja mnie zwiazki z kobietami, stawiam na kariere i samorozwoj. Mam juz dosc ciaglych usmieszkow kobiet do mnie, zagadywania itd. Jak sprawic by kobiety daly mi spokoj? Nie ma pomyslu jak to zrobic, przeciez nie bede chodzil niezadbany itd. Prosze o sensowne rady. Pozdrawiam

Gość Eames_
wykastruj się..kto Ci każe zwracać na nie uwagę?

Gość sasasasasasdas
Problem w tym ze ja nie zwracam uwagi na nie, to one zwracaja uwaga na mnie

Gość losingcontrol
noś dużą, rzucającą się w oczy obrączkę ;)

Gość sasasasasasdas
Obraczka przyciaga kobiety a nie je odstrrasza. Jest dowodem na to ze facet sie podoba kobietom

KURWIAZE TAK MAJA myala ze wszystkie na niego leca, spoko koles, tylko te brzydkie cie podrywaja ,a te ladne nawet nie zerkna na buraka takiego jak ty, nie mysl sobie ze jestes pepek swiata!!!! TAKICH JAK TY jest duzo

Gość Lilly Evangeline**=_-
obrączka do dobry pomysł, sensowne kobiety odstrasza z desperatkami sobie poradzisz 🖐️

Gość sasasasasasdas
Obroczka odpada. Jestem porzadnym facetem, nie bede oszukiwal kobiet

Gość sasasasasasdas
Obraczka opdada, jestem za porzadnym facetem by tak oklamywac kobiety

konkretna rada, ubieraj się w second handach, przemieszczaj komunikacją miejską , nie noś przy sobie kart kredytowych, najwyżej 20 zł w bilonie, rób zakupy w tanich supermarketach, chodź w brudnych butach, obgryzaj paznokcie, używaj najtańszego płynu po goleniu itd albo słuchaj głośno w swoim ferraii muzyki disco polo ...... żadna cię nie zechce ............

Gość sasasasasasdas
grudniową porą podchodze do stoiska z choinkami po czym wieszam sie na jednej z gałązek i udajac bombke swiece dookoła oswietlajac plac sprzedazowy