Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona :(

Jak zapomniec o dziecku

Polecane posty

Gość zamyślona :(

Dziewczyny co mam zrobic by zapomniec o dziecku? Moj mąz nie chce na razie dziecka mowi ze jeszcze za wczesnie bo jestesmy dopiero pol roku po slubie a ja nie chce go do tego zmuszac. Zawsze probowalam sie czyms zająć jak myslalam o dziecku zeby zapomniec a teraz nie da rady mimo natloku zajec przed swietami nie moge o kruszynce zapomniec co mam robic?

Gość zamyślona :( :(:(
Dziewczyny pomozcie bo ja juz wariuje

Gość mamama27
może się skup na mężu? na was? dziecko to nie jest tylko kruszynka jak ci sie wydaje tylko masa problemu, decyzji, odpowiedzialności która czasem bardzo przytłacza - oczywiście szczęście jest przeogromne ale okupione nieraz konkretnymi łazami - więc myśle że mąż wie co robi - tobą rządzą hormony - zajmij sie świętami, i wami razem - bo jak sie pojawi dziecko to już na długi czas nie będziecie sami razem we dwoje

We dwoje jestesmy juz 5 lat wiec troche sie juz nim nacieszylam ale zmuszac go nie bede ale co mam robic zeby o tym nie myslec bo nie potrafie tak zyc

nie chce zmuszac meza do dziecka moze ma racje ze mamy czas ale co mam zrobic zeby o tym nie myslec

Gość asw45
poroniłam 5 razy i powiedz mi jak nie mysleć o dziecku??? przesadzasz. Ciesz się życiem.

Nie da rady nie myslec skoro ma sie za sciana dwoje dzieci meza brata. Wim ze powinnam sie uspokoic i wytłumaczyc sobie ze jeszcze mamy czas ale nie potrafie

tak rozmawialismy ale nie ze szczegolami i nie dokladnie kiedy wiec nie moge miec do niego pretensji

Gość gfdseftre
zamyślona :( :(:( zajmij się swoim hobby a jeśli żadnego nie masz to sobie jakieś wynajdź. Sensem życia jest nie tylko dziecko, potrafi nim być mnóstwo rzeczy. Kobieta to nie maszynka do rodzenia dzieci. Zajmij się może swoim rozwojem intelektualnym, artystycznym czy jakimkolwiek innym a nie myśl tylko o tym że chciałabyś się rozmnożyć.