Gość FANTAZMA Napisano Grudzień 17, 2011 Mam 19 lat i nigdy z nikim nie byłam w sensie chodzenia i spania(oprocz chodzenia za raczki w wieku 10 lat).Zazwyczaj jesli ktos wykazywal chec poznania mnie blizej to byl to ktos,kto mi sie zupelnie nie podobal.Mysle,ze to w jakiej sytuacji sie znajduje to wina mojej niesmialosci i tego,ze czesto mam jakies kompleksy,chocby moj niski wzrost.Wiem,ze nie powinnam ich miec bo czesto spotykam dziewczyny,ktore maja zblizony wzrost i sa bardzo pewne siebie...nie wiem czemu tak mam,moze to byc zwiazane z moimi przezyciami w podstawowce kiedy czesto byłam narazona na upokorzenia ze strony moich kolezanek bo poprostu dawalam sobie wchodzic na głowe i byłam zbyt mila.Nie wiem jak mam sobie z tym poradzic...zawsze jakos unikam kontaktu z chłopakami,boje sie,ze mnie wysmieja albo powiem cos głupiego i dlatego wole sie w ogole nie odzywac.Czesto słysze od kolegow,ze sie izoluje.Mam wrazenie,ze jestem poprostu skazana na samotnosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach