Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Zapraszam do dyskusji koleżanki 25 plus :)

Polecane posty

Jeśli wężu zakładajac hipotetycznie,ze tak sie wyrażałem o Ciebie to popełniłeś karygodny błąd teraz .Wiesz jaki?

Największą trudność stanowi............SAMOKRYTYKA.Tego trzeba sie nauczyc jak chcesz ze mna konkurować :D

Ponawiam propozycję..załóżcie sobie swój topik. Niech ma nazwę "diabelskie przepychanki" i tam się zabawiajcie..:-D Zaśmiecacie topik PPL..:-(

Nie bądż śmieszna jaszczureczko.Tym sposobem rozwija się temat.Jak miałem swój temat w ciągu kilku dni przebywało kilkanaście osób na nim i różne poglady mieli,nie zawsze zgodne z tematem.Nikogo nie przeganiałem ,chyba ze wyzwiskami,inwektywami oraz grubiańskim zachowaniem to wypraszałem delikwenta.Lecz są odwrotne tego skutki jak sie wyrzuca takowych.Przebywają tak długo az dochodzi do..........niepotrzebnych przepychanek.Nie będę Cie pouczał lecz popatrz jak PPL to pięknie rozgrywa.

Jedyne co, to pośmiać się z tego można. Ubaw mam nieziemski z tego, jeszcze, bo za chwilę mi się to znudzi. P.S Mnie pouczać nie trzeba :-D

hahahaha...tylko w wyniku tych przepychanek słownych, stali bywalcy tutaj już nie przebywają....no bo po co niby....:-P Pozdrawiam. Miłego Dnia. :-D

Adonis---> a czy ja Cię ganię? Absolutnie nie. Mówię tylko, że z topiku zrobiła się dyskusja o podszywach, nic ciekawego, nic o czym można porozmawiać jedynie pośmiać się czytając..:-P

Adonis---> byłeś , byłeś :-D "JASZCZURECZKA -- właśnie bede Cie pouczał bo czasami zachowujesz sie jak dzierlatka a parytet wiekowy to napewno powyżej anizeli podajesz." No i niech to pozostanie moją słodką tajemnicą..:-P

09:14 [zgłoś do usunięcia] JASZCZURECZKA:-) Adonis---> byłeś , byłeś-------- O nie ta zniewaga krwi wymaga :P:DOdszedłem z cafe miesiac temu tylko czasmi wpadam i wklejam żarty na moim temacie.Więc nieładnie tak mi wmawiać i nie tylko mnie.:(

JASZCZURECZKA:-) Zazwyczaj tak bywa, że pisząc z kimś, prowadząc konwersację, dostosowujemy się do jego poziomu intelektualnego....-- no to potrafisz sie napewno też dostosowywać w tańcu.Są tacy co mają słoniowate uszy a Ty doskonale radę dajesz co?:P:D