Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simbii

czy on ma inną?

Polecane posty

Gość simbii

Witajcie. nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Mam chłopaka, który zaczął nową pracę, jest tam dziewczyna nieziemsko piękna pracują w jednym pokoju. On ciągle o niej opowiada, wychodzi na to, że rywalizuje z innymi (jest zły bo ktoś po coś przyszedł do niej albo jest dumny bo ona wolała gdzieś z nim iść) martwi mnie to. Jak nigdy nie lubiał wychodzić tak teraz stwierdził, że che się zgrać ze zwoimi współpracownikami. Nie jestem nawet w połowie taka ładna jak ona, a moj chłopak juz nie ma dla mnie praktycznie czasu. Jak z nim rozmawiam to twierdzi, ze wszystko jest ok. Mam ochotę zadzwonić do tej dziewczyny i ją zjechać, nie wiem co robić

Gość a khhhhhy
Nie chce cie martwic, ale wyglada na to, ze chlopaczyna zabujal sie w lasce. No tak bywa. Mozliwe ze to chwilowe zauroczenie, jak ja szybko puknie - znudzi sie i wroci do ciebie. Jesli bedzie go zwodzic, to szykuj laska juz walizki. Serce nie sluga.

Gość Ellenaa
a co ona Ci jest winna? To twoj chlopaka najprawdopodobniej sie zauroczyl piekna kolezanka . Jesli przegrasz z jej wdziekami , trzeba sie z tym pogodzic.

i co jej powiesz - zes zakompleksiona?;-) a kolo - moim zdaniem - na nia leci - mezczyzni zwracja uwage/przejmuja sie/mowia - tylko o kobietach kt im sie podobaja

Gość simbii
wlasnie z nim rozmawiałam, powiedział ze będzie z nią wyjezdzał na weekendy na szkolenia, podłamało mnie to

Gość moim zdaniem jest źle
2 rzeczy sugerują że facet ma Cie gdzieś- gada o innej kobiecie- moj np nie opowiada o żadnej innej kobiecie, chyba że jakas nasza wspólna znajoma albo smieszna sytuacja. U Twojego widać ewidentnie że jest zainteresowany, a to że Ci jeszcze o tym mówi śiwadczy że ma gdzieś Twój ból, albo jest tak ślepy, albo ma Cie bardziej za kumpla niz dziewczyne. Po 2 mamało czasu dla Ciebie- zakochany, zainteresowany facet zawsze znajdzie dla Ciebie czas i chce spędzic każda wolną chwilę z toba. Pozdrawiam

nie ma inne jale wychodzi ze nie dlugo bedzie mial... czy to ja jestem taki bystry czy autorka poprostu wie ze wali jej sie zwiazek a facet zabujal sie w kolezance tylko chce sie wyzalic i prosic o porady ? bo ciezko mi uwierzyc zeby "baba" co to niby ma ta swoja mityczna "kobieca intuicje" nie wie co to moze znaczyc i pyta sie nas...

Gość simbii
wiem co to może znaczyć. ale człowiek zawsze szuka ratunku ma nadzieję, że to nie tak. Ja też taką miałam, pomogliście mi otworzyć szerzej oczy i zoabczyc coś na co patrzyłam, ale nie mogłam dostrzec i uwierzyć

Gość simbii
Najgorsze jest to, że tracę chęci do życia. Gdy się budzę, żałuję że się obudziłam. Chciałabym zeby minął już rok i żebym przestała już czuc cokolwiek do tego człowieka.