Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara mężatka

wesele w hotelu WIELKA LIPA

Polecane posty

Gość stara mężatka

Ale dałam się nabrać ,już myślałam że naprawdę są takie debilki .Czytając wszystkie jej wypociny to już wiem że chciała zabawić się w trola.Na przyszłość to trolu jeden ci powiem że w szanującym się 5 gwiazdkowym hotelu tylko menager rozmawia o organizacji wszystkich imprez,wesela też.Po drugie w żadnej szanującej się restauracji nie powiedzą że jak czegoś braknie to oni mają w zapasie,bo jeżeli mają zapas to znaczy że mają stary towar

Gość dorociczka
racja,niestety ale ta osoba nie wie nic o organizacji wesela

Piszcie sobie i rozwijajcie temat :) Nie chcecie to nie musicie wierzyć w to co piszę. Ja wiem swoje. Czasem tak bywa że ludzie dopóki sami czegoś nie doświadczą to nie uwierzą. Bywa i tak i nic się na to nie poradzi. Pozdrawiam i udanej pogawędki życzę. Jak nie macie nic innego do roboty niż pisać o mnie :)

I to potwierdza tylko moją teorię że jestem na tyle kontrowersyjna że chcąc nie chcąc jestem zawsze albo prawie zawsze w centrum zainteresowania :) Nawet teraz. Jak to się mówi nie ważne jak mówią, ważne że mówią. To samo z weselem, goście przyjdą choćby z ciekawości :) Dobranoc :) Już Wam nie przeszkadzam,sami prowadźcie sobie już ten temat a ja nie będę Wam zakłócać konwersacji.

Gość nie ma jak samouwielbienie
i pamiętaj niby-panno-abc, że pycha to PIERWSZY z grzechów głównych... jeśli istniejesz, to zapatrzenie we własną kasę już dawno odebrało ci rozum, chcesz tylko więcej i wiecej... smutne, i przerażające wręcz - do tego stopnia dać się zaślepić mamonie...

Gość stara mężatka
idz rozmawiaj z właścicielem hotelu o weselu,ha ha ha ha a,bo w takim hotelu to menagera BRAK,ha ha ha

Gość jak tak czytałam
ten temat, to zatęskniłam za Zia86 :D

To nie samouwielbienie ale jak ktoś już zakłada nowy temat by dyskutować o mnie czy moich poglądach jak kto woli to już powód do dumy :) Ile się trzeba natrudzić żeby pisali o kimś a tu proszę i jestem w centrum zainteresowania :)