Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku*

Jak zorganizować dzieciom fajne święta????

Polecane posty

Gość jejku*

Dla mnie synonimem świąt jest cała duuuża rodzina przy jednym stole. Ale niestety jak to w rodzinie, a to jedni za granicą, a to w innym mieście, a to na bakier :-P W każdym razie mamy 3 dzieci, wigilię spędzamy z moimi rodzicami, wiec będzie nas 7 osób przy stole. Pierwszy dzień jedziemy do teściow, tam tez beda oni we 2, w drugi dzień do mojego kuzyna. W sylwestra przychodzą do nas siostra męża z meżem i dziećmi. Jak śnieg dopisze, chcemy najpierw na sankach się wyszaleć, a potem wszyscy zwalamy się do nas. Planujemy tez w tym okresie wybrać się na oglądanie szopek w kościołach. Chciałabym, by święta dla moich dzieci były czasem magicznym, właściwie tylko dla nich je robię. Myślicie, ze pomimo braku wielkiej rodziny przy stole, będzie to dla nich wyjątkowy czas????

co prawda nie mam pomysłu, ale super , ze są jeszcze ludzie dla których są sprawy istotniejsze niż prześciganie się kto da "fajniejszy" czyt. droższy prezent. Sama bym chciała takie prawdziwe , rodzinne święta, a nie odwalenie szopki przy łamaniu opłatkiem z kimś kogo nawet nie lubimy. Takie moje przemyślenie.

Gość jejku*
podnoszę :-)