Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia432

co oni lubią?

Polecane posty

Gość gosia432

Przyjaźnimy sie z pewnym chłopakiem, na razie to tylko kolega, no może wiecej niż taki zwykły kolega bo bardzo sie przyjaźnimy wspieramy i mozemy na siebie liczyc ale to trwa już jakiś czas i ciagle jest tak samo, jest fajnie miedzy nami , nawet bardzo fajnie, ale tak własnie kolezeńsko. Chciałabym od was jakichś porad żeby go osmielić rozruszać, jakoś soba bardziej zainteresowac a jednocześnie sie nie podlizywać i nie narzucac. Co faceci na ogól lubią w zachowaniu kobiety? co by go zainteresowało, zaintrygowało, dajcie jakies pomysły bo mi sie już wyczerpaly, jestem miła, wesoła, uśmiechnieta, wykazuję zainteresowanie gdy mi np coś opowiada, ale co więcej?

Gość pococito
facet lubi jak mu się wali prosto z mostu - głębokie spojrzenie, wyznanie miłości, zamykasz oczy, otwierasz ramiona - a jeśli po chwili on w nich nie utonie - cóż... masz jeszcze mnóstwo szans.

Gość MANalfa100%
Wybadaj jego postawę podczas rozmowy, zmniejsz dystans. Gdy założy ręce i będzie się odsuwał to znaczy, że nie jest zainteresowany bliższą relacją. Możesz wykonać bardziej odważny krok. Złap go niespodziewanie za rękę. Jeżeli ją natychmiast puści czy wyszarpnie to znaczy, że nie jest zainteresowany bliższą relacją.

Gość gosia432
Na żadne wyznania z mojej strony nie ma szans, to nie w moim stylu a poza tym ...ja go nie kocham co nie zmienia faktu ze coś ciągnie mnie do niego i lubie jak jest blisko MANalfa100%---nie bedzie sie odsuwał ale tez nie bedzie sie zbliżał. Ręki nie wyszarpnie, uśmiechnie sie lekko i ...poczeka az sama to zrobię, (przerobiłam już to). Ogólnie nie unika dotyku, on jest między nami ale taki....przyjacielski

Gość mmmmaaaa
Tak poprostu złapałas go za ręke? i co było dalej?

Gość gosia432
tak po prostu bo to było przypadkiem, siedzieliśmy akurat przy jednym biurku bo cos mi pokazywał i malo miejsca było i tak jakoś to wyszlo. A dalej...wyglądał jak by mu sie podobało nie powiem, podniósł wzrok, spojrzał na mnie, uśmiechnął się lekko i siedzial tak nieruchomo a ja...cofnęlam rękę po kliku sekundach i tez sie uśmiechnęlam i wszystko

Gość mmmmaaaa
Ja chyba postanowiłam nie myślec o tym puścić to wolno po co sie zadręczać. Jak ma coś być to bedzie predzej czy później,