Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_kotka

Ech :(:(:(

Polecane posty

Gość mala_kotka

Jestem nienormalna :O :( Kocham bardzo mojego chłopaka, ale nie potrafię zaakceptować tego, że mogą podobać Mu się inne dziewczyny. Wiem, że to pewnie dla Was głupie i chore ale odkąd jestem z chłopakiem żadne inny facet nie jest w stanie mi się spodobać. Chłopak często mówi mi, że jestem piękna, mówi komplementy itp. Nigdy nie dał mi powodów do zazdrości a mimo to mam ogromnie niską samoocenę. Czasem faceci mnie podrywają itp. ale samooceny nadal leży w gruzach. A czy Wy nie macie kłopotów z tym, że pewnie Waszym facetom podobają się inne kobiety ?

Gość mala_kotka
Podnoszę

Gość mala_kotka
mój chłopak jest murzynem i wszystkie na niego lecą :(

Gość mala_kotka
Daruj sobie podszywie 🖐️ może ktoś się wypowie ?

Nigdy nie zauważyłam aby mojemu facetowi podobały się inne kobiety, nie ogląda się za nimi , nie mówi o innych, zawsze mnie chwali a jesli już sie o innych wypowie to zawsze negatywnie.

Gość mala_kotka
Hmm to pierwsze słyszę, bo z opowieści facetów znajomych wynika, że to oczywiste jest, że podobają im się inne kobiety oprócz partnerki. Nie muszą wyobrażać sobie żadnych sytuacji erotycznych z nimi ale po prostu "lubią sobie popatrzeć" ...

Już wiem czemu wybrałam własnie Go na swojego meża, mnie nie podobaja się inni i ja uważam za naturalne , że mój Mąż na swiecie widzi tylko mnie, może to dziwne , chore i takie tam ale cenie w Nim właśnie to.

mój ex widział inne i tak to się skończyło,że dalej sobie może patrzeć,ale przynajmniej ja jestem wolna i też mogę robić co chcę ;) yebać takich facetów co nie doceniają sfoich lasek ;)

Gość mala_kotka
Zgadzam się z Wami. Ale i tak większość ludzi uważa, że nawet jeśli się jest w związkach to można "sobie popatrzyć" na osoby płci przeciwnej a dla mnie jest co nie do zaakceptowania.

Słuchaj jak mój chłop by sobie chciał "popatrzec" to by batrzył ale juz nigdy na mnie.

Gość nosem w kałuże
a ja jestem szczęśliwie zakochana a mimo to lubię popatrzeć na innych przystojniaków a co ;)