Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Closterkeller

Sen niemowlaka

Polecane posty

Gość Closterkeller

Dziecko moje ma dopiero tydzien przesypia jednak prawie cala noc.dodam ze jest na piersi.Zaczynam sie martwic, w szpitalu uprzedzono mnie ze co okolo 2 godzin bedzie budzic sie na 'cyca' tymczasem moje spi. Mam wybudzac na karmienie???? nie chce by waga spadla ;/

nie wiem bo ja karmiłam butla ale wydaje mi sie ze jakby bylo glodne to by sie samo obudzilo. ja bym nie budzila.

aha i moje niby mialo jesc co 3 godz od urodzenia ale w rzeczywistosci tak nie bylo, tez spal po 5 godz w nocy i sie nie budzil.

Gość custom nick
moja miała jeść co 1.5 h :) jadła co 3-4 :) prze jakiś czas :) potem jak zaczęła się budzić, to parę tygodni nieprzytomna chodziłam :) a ile waży maluch ?

Gość Miraculum5
Moja córka ma niecały miesiąc. Tylko pierwszą noc w domu i noce w szpitalu budziła się b.często nawet co 40 minut. Od tamtej pory wścieka się w dzień, koło 23 idzie spać i budzi się nieraz i po 7 godzinach. Za pierwszym razem z mężem omal zawału nie dostaliśmy, ale uznaliśmy, że skoro śpi, nie płacze, oddycha, znaczy, że żyje i ma się dobrze. :)