Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le ble

Egipcjanczyk

Polecane posty

Gość le ble

Poznalam bardzo przystojnego i symaptycznego faceta. Pochodzi z Egiptu. Sama nie wiem co mam robic, brnac w to, czy dac sobie spokoj? Spotykamy sie 6 miesiecy, jeszcze do niczego nie doszlo,ale oboje wyznalismy sobie uczucia. Ale oboje nie wiemy co bedzie dalej/ Moze sa tu jakies dziewczyny ktore sa w mieszanych zwiazkach i podziela sie spostrzezeniami?

Gość brrrrrre
daj sobie spokój, na początku chemia, a potem szare życie pośród jego kultury, zeszmacą cię i sponiewierają, nie daj boże jakbyś zaszła z nim w ciąże, jesteś skończona

Gość ej tralala
to "Egipcjanin" powinno brzmieć :)

Gość le ble
Wiem ze zle napisalam bo tu pisze na kompie a drugim okiem ogladam tv. Zwykla literowka. Wiec to Egipcjanin :) No. Poprawilam :)

Gość le ble
Oj tam, ale sie daliscie nabrac namoje provo :D Ja nie z tych... A ty Prezes, masz dziewczyne? I czy myslisz ze ja bym ci sie spodobala?

Gość Faceci z Sharm - photoblog
Witam, czytając te wszystkie opowieści postanowiłam założyć photobloga (niegdyś istniał taki) o podrywaczach z Sharm El Sheikh ;) Na maila, specjalnie założonego na potrzeby photobloga mozecie wysyłać zdjęcia waszych habibi wraz z podstawowymi danymi, imię, nazwa hotelu, w którym pracuje lub innego miejsca. Uważajcie, bowiem wasz Jedyny możesz okazać się nie tylko WASZYM! facecizsharm@wp.pl

Gość Anthaonon
*-"hiszpanin" już jest także może być i "egipcjańczyk":classic_cool: Zresztą oni mają tyle wspólnego z pradawnym Wielkim Darem Nilu co i Ja.