Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worek muchomorka

Jest zainteresowany?

Polecane posty

Gość worek muchomorka

Uciekłam wzrokiem, ale on patrzył. Mógłby równie dobrze na kogokolwiek innego, ale patrzył na mnie i to prosto w oczy. Inna sytuacja. Rozmawiał z koleżanką. Ja podeszłam. Podawał swój numer koleżance i poprosił mnie, żebym też sobie zapisała. Albo po zajęciach poprosił, żebym na niego poczekała, bo miał jeszcze odpowiadać. Zgodziłam się. Wyszliśmy razem. Powiedział, że nie wie gdzie ma przystanek i chciał, żebym go odprowadziła. Zamyśliłam się i przegapiłam drogę gdzie powinniśmy skręcić. On zwrócił mi na to uwagę. Pamiętał, że miesiąc temu przypadkiem znalazłam się w okolicy jego mieszkania. Od razu zapamiętał też moje nazwisko. Ja nie mogłam z początku zapamiętać nawet jego imienia. Wyolbrzymiam? Jest zainteresowany czy ja coś źle interpretuję? Jak mogę to sprawdzić? I co mogę zrobić?

Gość worek muchomorka
Czy może ktoś coś doradzić?

Gość dsdsdsdsdsdds
wyglada na to ze moze byc zainteresowany

Gość worek muchomorka
Fajnie, ale jak mogę się upewnić?

Gość dsdsdsdsdsdds
Wykaz sie inicjatywa i zobacz jaka bedzie jego reakcja

Gość worek muchomorka
Hahaha to by się zgadzało. Nosi okulary, ale zaraz.. nie zapomniał o nich

Gość worek muchomorka
Inicjatywa. Hmm zbyt ogólnie Ja poważnie nie wiem co mogę zrobić. Nie znam się na takich relacjach, a moja intuicja milczy

Gość dsdsdsdsdsdds
nie znasz sie na takich relacjach? a na jakich sie znasz? z kobietami?

Gość worek muchomorka
Dobra. Ujmę to inaczej. Moje znajomości opierały się zawsze na przyjaźni. Nie zbyt często zdarzało mi się wogóle rozmawiać z facetami. Powodów było wiele.Nie istotne. Po prostu nie wiem co mogę zrobić

Gość rumianekkk
wariant 1 : zalezy mu wariant 2 : sprawdza sztuszki ze szkoły uwodzenia wariant 3 : zabija nudę Pytanie kluczowe: Czy tobie zależy??? Od tego uzaleznij swoja decyzję i kroki.

Gość worek muchomorka
Słabo się znamy. Właściwie prawie się nie znamy, ale mamy zajęcia razem dwa razy w tygodniu. Trudno powiedzieć czy mi zależy. Bardzo mi się podoba. Nogi miękną. Ma cudne oczy :) Zastanawia mnie to dlaczego się do mnie odzywa. Widać że ma bardzo dużo znajomych. Wcale nie musiałby ze mną rozmawiać, a jednak zawsze się ze mną przywita, uśmiechnie, coś zagada. Może z uprzejmości Koleżanka nawet zwróciła uwagę, że do mnie zagaduje. I zaczęłam nad tym myśleć

Gość bierz sie za niego kobieto
nawet jak nie jest zainteresowany to jesteście na dobrej drodze żeby był. Teraz wystarczy dążyc do jak najcześtszych spotkań, rozmów i zbliżać sie do siebie. Musisz miec plan tu i teraz? Poznawajcie sie i tyle, napewno Cie nie unika a nawet sam zagaduje wiec masz zielone światło, do dzieła :)

hahaha to wy facetom wpieracie ze nie umiemy sie domyslec ze trzeba nam wszystko tlumaczyc bo nie potrafimy sami wpasc, pomyslec itp hahaha co za pieprzone obludniczki... a autorka tematu albo jest jeszcze mloda albo tepa, jezus gdyby zyl strzelil by ogromnego face palm'a

Gość worek muchomorka
Autorka jest młoda :P Całe 19 latek i jak wspomniałam wcześniej nie znam się kompletnie na facetach, ale jego zachowanie jest zastanawiające. Było by mi może łatwiej gdybym go znała. Nie wiem, może masz rację..

Gość nooo wieszzzzz
"Od razu zapamiętał też moje nazwisko. Ja nie mogłam z początku zapamiętać nawet jego imienia. Wyolbrzymiam? Jest zainteresowany czy ja coś źle interpretuję? Jak mogę to sprawdzić? I co mogę zrobić?" oo moj bozeee jesli jest to zeby szybko przestał :O bo to jst masakra co ty wypisujesz :O jakis tpe cil z ciebie :/

Gość worek muchomorka
Chodzi mi o to, że to są tylko takie tam drobiazgi. Może to nie ma znaczenia, a ja się tak przejmuję i przyczepiam się do kazdego szczegółu. Znajomi zawsze mi mówili, że mam zdolności do przesady

Gość nooo wieszzzzz
w klazdym badz razi jezeli jest to szybko przestanie

Gość worek muchomorka
W każdym bądź razie, nie rozumiem jakim prawem obrażasz mnie i na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem głupia, jeśli Ty sama, widać, że nie należysz do najinteligentniejszych. A tak apropo Bóg nie może przestać istnieć jeśli istnieje. Co ma zniknąć nagle jak bańka mydlana?

Gość nooo wieszzzzz
"A tak apropo Bóg nie może przestać istnieć jeśli istnieje. Co ma zniknąć nagle jak bańka mydlana?' nich ten chlopak zwiewa od cibie jak najdaalej

Gość worek muchomorka
No wiesz, już nie Twoja w tym głowa. Ty się tak tym nie przejmuj, bo Ci się kabelki przegrzeją :)

Gość choragiewka?
na bank jest zainteresowany.

Gość worek muchomorka
Jutro mamy razem zajęcia. W zeszłym tygodniu pożyczyłam mu notatki. Mam nadzieję, że o nich nie zapomni. Szkoda tylko, że właściwie nie wiem co robić. Co lubią faceci w kobietach?

Co lubią faceci w kobietach? faceci w kobietach lubia... trzymac swoje przyrodzenie :D hahaha mow mi mistrzu riposty :D

Gość worek muchomorka
O tym wspominać nie musiałeś. Wiem, że faceci to świnie i tylko o jednym. A Ty to jakiś biedny nie dopieszczony jesteś skoro nie umiałeś się powstrzymać. Słyszałeś o tym, że głodnemu zawsze chleb na myśli ? :P