Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On przeciętny chłopak

Dałem kosza pięknej kobiecie bo źle bym się przy takiej czuł

Polecane posty

Wolę przeciętne, w miarę ładne, takie normalne dziewczyny. Nie jestem adonisem i nadmiar adoratorów oraz fakt, że na pewno spotykała się i sypiała z przystojniakami by mnie zniechęcał do jakiegokolwiek działania. Taka kobieta w każdej chwili by mogła mieć propozycje od bogatych przystojniaków. Nawet gdyby ich nie przyjmowała, to byłoby mi głupio i czułbym się winny, że nie zapewniam jej tego co by mogli zapewniać jej inni

Gość taka sama bzdura jak
czyli ciagnie swoj do swego:D Malenczuk kiedys powiedzial:' niech brzydkie dziewczyny zakochuja sie w brzydkich chlopakach" :D

Jestem po prostu praktyczny. Wiem doskonale, że taka kobieta to same kłopoty. Do tego zapewne by tylko słucha od rodziny i znajomych czemu wybrała mnie, skoro by mogła mieć jakiegoś super przystojniaka. A ja zwykły chłopak jestem, wolę takie zwykłe dziewczyny. Potem by przejrzała na oczy i by ją wiecznie głowa bolała

Nie jestem zwykły, ale taki normalny

noe ale nie rozumiem - ty sie zalisz czy chwalisz???

Gość taka sama bzdura jak
zwykly czyli jaki ? Nijaki chyba, skoro dla Ciebie uroda ma duze,a moze nawet najwieksze znaczenie w zwiazku:P

Gość koza spod leszna
No i dobrze, żeś się wycofał. Na co tej dziewczynie taka boidupa. Będzie jej się lepiej żyło. Znasz swoje miejsce i chwała Ci za to.

A nie pomyślałeś może, że nie każda piękna kobieta jest pustą lalą. Może jej naprawdę na tobie zależało a ty nawet nie pozwoliłeś jej spróbować. Jeśli wy mężczyźni macie takie podejście to ja pewnie do końca życia będę sama, bo każdy będzie uważał, że za wysokie progi dla niego.

Po prostu bym się źle z taką czuł. Niech ona sobie szuka jakiegoś przystojniaczka. Nie zniósł bym ciągle takiej konkurencji wokół siebie. Za tymi normalnymi dziewczynami też latają faceci, ale tacy sami jak ja, więc to co innego

Gość hey my little baby
tak w skrócie bo nie chce mi się czytać tych twoich nędznych wywodów; wyświadczyłeś jej przysługę bo jesteś pizda nie facet. dziękuje do widzenia 🖐️

Ja nie trzęsę tyłkiem. Po prostu nie zasługiwałbym na nią, piękne kobiety są dla przystojniaków. Byłoby mi głupio. Tym bardziej, że nie mam prawa jazdy

Ale może dla niej to ty byłeś najprzystojniejszy na świecie. Powinieneś zrozumieć coś jeszcze. Piękne kobiety zazwyczaj rzadko są podrywane bo większość facetów ma takie myślenie jak ty. Wolą popatrzeć z daleka, ale boją się podejść. Wiem po sobie. Uwierz mi. My doceniamy odważnych. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. Niejeden przeciętny facet ma piękną dziewczynę.

Gość uouou
dales kosza? czy moze ci sie wydawalo, ze dales? :D Zaproponowala ci bycie razem? Czy za danie kosza uwazasz szybkie zakonczenie zwyklej rozmowy? :D podejrzewam, ze nawet nie wiesz jakie miala intencje i tylko sobie dorabiasz ideologie, ze chcialaby cos z toba, zeby sie dowartosciowac ;)

Gość Berenika26000
Ja dalam kosza facetowi, bo zainteresowal sie mna w momencie gdy mialam zyciowego dola, zawalilam studia, brak pracy, prawka, auta, na koncie kilkanascie zlotych. Nawet nie mialabym za co sie z nim spotykac. Teraz zaluje bo facet byl fajny i czasem mysle co by bylo gdyby.