Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewdewdfefewf

boje sie ze nie znajde ,,tego jedynego"

Polecane posty

Gość dewdewdfefewf

przez moje zycie sie przewinelo troche facetow choc mam dopiero 23 lata. z każdym musi być coś nie tak czy się zwiążemy czy nawet nie zdążymy . Jak mnie facet odpowiada prawie w 100 % ,a byl taki to odrzuci mnie po 1 randce lub po kilku. a jak sie z kimś zwiaże już to albo mnie nie szanuje ,albo ćpa ,albo go zwyczjnie nie kocham ,albo w łóżku jest fatalnie ,albo cokolwiek innego teraz mam faceta i może i on mnie kocha na swój sposób ,ale strasznie mnie próbuje wykorzystywać choć ja się probuje nie dawac ,ale ciagle jest to samo w łózku mi sie z nim uklada i dogadujemy sie czasami ,ale to jest patologiczny zwiazek a czasem myśle ,ze nie zasluguje na nic lepszego że z nikim już mi nie bedzie tak dobrze w łózku jak z nim ,ze z nikim sie nie dogadam tak jak z nim.. ale z drugiej strony nie chce byc tak traktowana Dlaczego mam takiego pecha ,ze nie potrafie sobie z nikim ułozyc zycia

Gość helołłin
ja znalazlam jedynego w wieku 31 lat 🖐️

Gość helołłin
poza tym skad mozesz wiedziec po 1 spotkaniu , ze facet odpowiada ci w 100%? jestes chyba idealistyczna i naiwna, zeby nie powiedziec glupia....

Gość dewdewdfefewf
Może idealizuje czasem facetów. ale np nie tak dawno poznalam epwnego faceta co się mna interesowal jakiś czas tzn pisal do mnie codziennie i chcial sie spotykać. świetnie sie dogadywaliśmy ( mnie sie tak wydawalo przynajmniej), mielismy bardzo podobne zainteresowania, podobaly nam sie podobne rzeczy, muzyki sluchalismy podobnej , podobne filmy lubielismy itd ale on mnie odrzucil tzn zamikl po ktoryms spotkaniu nie wiem dlaczego

Gość dewdewdfefewf
no to dosc pozno faktycznie.. pocieszam ,ze ze jestem jesczez mloda ,ze cale zycie przede mna.. ale naprawde tych facetow było troche w moim zyciu i jakos zawsze jest cos nie tak a ten obecny mi wywija czasem takie numery ,ze masakra... takie ,ze sie martwie ,ze popadam w zly nastroj. ostatnio przystopowal i stal sie nie do poznania bo ja sie zmienilam tzn nie dalam soba pomiatac i pokazalam mu ,ze nie jest sensem mojego zycia ale sotatnio znowu zaczyna sie to samo co wczesniej

Gość dewdewdfefewf
tzn bylo dobrze może ze 3, 4 miesiace. a wczoraj znowu odwalil taki numer ,ze rece opadaja

Gość Befifi
Jeśli najwazniejszym kryterium jest to, czy uklada sie w lozku, bo tak z twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac, to sobie z nim badz i siedz cicho. Poza tym masz dopiero 23 lata, bylas w zwiazkach, co maja powiedziec osoby, ktore nigdy nikogo nie mialy? Jak dla mnie, to ty po prostu wybrzydzasz i szukasz idealu.

wiara w ideały jest nierozsądna bo one nie istnieją. Związek to umiejętność znajdywanią kompromisów. Nawet jeśli To To, to nie znaczy ze uczucie wszystko wybaczy. Od tego jest rozmowa. Skup sie na zaletach a wady, jeśli nie kłują aż tak bardzo to ignoruj albo zaakceptuj. Musisz też być świadoma swoich potrzeb przeddzszystkim. A tkwienie w związku tylko po to zeby nie być samemu jest głupie. I skazuje sie tym człowiek na życie w napięciu i niepewności.

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaaaa
wcale nie najwazniejszym choc to jest dla mnie ważne tez udany zwiazek jest dla mnie jak : dogadujemy sie dobrze i jest nam dobrze w lozku

Gość drRomanek
Jakie numery Ci wywijał?

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaaaa
nie tyle szukam idealu co wiem ,ze jesli bede z moim facetem na zawsze to nie bede szczesliwa. bo jak mozna byc szczesliwym z kims ktotoba bedzie pomiatal.. poza tym nie znosze jego rodziny ,a on ma znia wiele wspolnego jestem z nim czasami szczesliwa ,ale to jest bardzo ulotne. jestem szczesliwa kiedy chwilowo wszystko uklada sie nam dobrze a potem on np na zly dzien i mnie zwyzywa bo sie musi wyżyć ,albo powie coś takiego ,ze jest mi bardzo przykro poza tym mam poważne wątpliwości czy mnie nie zdradza bo mam podstawy zeby tak myslec

Gość dewdewdfefewf
sorry nie zmienilam nicku.jakie numery? np nie odzywal sie 2 dni ,a potem przyjezdzał jakby nigdy nic. nie wiem czy mnie wtedy zdradzal ,czy mial ,,zy humor" bo bywalo ,ze i przez to sie nie odzywal. dawno juz czegos takiego nie wywinal do wczoraj albo nie dotrzymuje czasem słowa , wyzywa mnie choc dawno tego nie robil ,ale mysle ,ze za jakis czas znowu by mnie wyzwal

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.